Općenito > Generalno o skuterima
Kupnja skutera do 50 ccm
luka.ck:
--- Citat: Aprilia97 - 04 Travanj, 2012, 17:32:56 ---Speedfight je po meni jedan od boljih skutera za 2 osobe,a i za jednu,okretan,brz,upravljiv,samo što mu kaciga ne stane pod sic je jedan manjak
--- Kraj citata ---
neznam kak mu ne stane kaciga pod sic. moja kaciga je velecine xl mozda i xxl, neznam tocno pa stane bez problema :angry7:
luka.ck:
--- Citat: marin-w - 04 Travanj, 2012, 18:27:25 ---Pa ja sam ti rekao ....odluci se izmedju aprillie, derbija ili piaggia :icon_thumright:
Nazovi covjeka,uzmi i suputnicu pa probajte ;D Mozda je neki vec prodan pa di olaksa odluku :icon_thumright:
Neces nigdje nac ova tri modela nova za 16tkn
http://www.njuskalo.hr/trgovina/monza123
--- Kraj citata ---
potpis
steeef:
velim ja da mali lupa u šuplje :laughing7:
rekel sam fino nekaj od piaggio grupacije..seriski sigurno imaju najbolje performanse.
od 50cc skutera najudobnije i najviše mjesta ima novi runner,dovoljno velik sic za dvoje ljudi..
moj izbor bi bil novi sr jer mi se najbolji pokazal makar ima manji sic negi runner al po performansama je malo boli.
derbi je atraktivan skuter,po performansama isto u klasi sr-a i runnera al ima mali sic za suvozača
Grale:
ako već kupuješ novo i zapel si za 50 ccm,onda definitivno bi ti preporučil isto ko i većina ljudi sr 50 r...za vozača skuter udoban,nije ni za suvozača neudoban(neki dan sam se vozil na suvozačevom i dost je dobro,malo tvrdi sic,al ok)...
vozil sam i novog runnera,al mi je puno vožljiviji i bolji za upravljanje sr...
lijepo ide,ne troši previše (oko 3,5 l) i košta ti oko 17 tkn,ako gledaš ovaj link sa njuškala...znači definitivno best buy po meni :icon_thumright:
Addicted:
Još ću malo pogledat (i tako moram čekat da mi odobre american), al mislim da ću uzeti sr 50 r, ali u AMI TRADE, tamo je na akciji...
--- Kod: ---http://www.amitrade.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=112&category_id=4&option=com_virtuemart&Itemid=7
--- Kraj koda ---
--- Citat: marin-w - 04 Travanj, 2012, 18:22:58 ---Za tvoju info vise se ne moze kupit novi sf2 tako da je nebitno ovo sto pises.......
--- Kraj citata ---
ja sam cijelo vrijeme mislio na sf3...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju