Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (200/217) > >>

fleky911:
i sad si zamisli još ležat od tog dana u 2 sata do slijedećeg dana u 2 u krevetu sa takvom nogom jer oni nemogu nac doktora da obavi operaciju

pralas:

--- Citat: fleky911 - 17 Svibanj, 2013, 23:44:17 ---i sad si zamisli još ležat od tog dana u 2 sata do slijedećeg dana u 2 u krevetu sa takvom nogom jer oni nemogu nac doktora da obavi operaciju

--- Kraj citata ---
mah nemam komentara,poznato mi je to...meni 4 tjedna nisu vidjeli da imam prijelom,i jos rekli ajde pralas oslanjaj se lagano na nogu pa mozes ti to bla bla i ja se oslanjao i razdvojile mi se kosti 4 mm zbog toga,sta vise reci...da se nisam oslanjao i da su oni u početku vidjeli prijelom ne bi se ovoliko odužilo,sta reci

fleky911:
tako ni meni stopalo nisu skužili i sad mogu micat samo sa palcem a ovim prstima tek toliko da ne stoje na mjestu

pralas:

--- Citat: fleky911 - 17 Svibanj, 2013, 23:49:31 ---tako ni meni stopalo nisu skužili i sad mogu micat samo sa palcem a ovim prstima tek toliko da ne stoje na mjestu

--- Kraj citata ---
ma sreća da je sve dobro zavrsilo  :icon_thumright:

mhr-team:
i onda kažu kosačica projekt je spam  :laughing7:
šale na stranu, pralas drži se, jbg šta da ti kažem... kad je najgore sjeti se da ima još goreg i to je to, tako bar ja radim...
hvala bogu još nisam ništa polomio, ali jesam jednom natuko zglob desne ruke i mogu reć da je jebena bol, a ne želim ni mislit kako je kad slomiš nešto...   :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju