Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
dbara:
--- Citat: pralas - 17 Svibanj, 2013, 22:55:32 ---užas,i jel završila tvoja karijera na 2 točka ili?
--- Kraj citata ---
ma jok nisan vozija 4 god i koji misec, bija san par puta u odustajanju od 2 kola, čak san reka kad san pa neću više nikad sist a evo lani kupija malog sportcityja samo da iman od točke A do točke B a na kraju završija u Makarskoj u dvoje na njemu hahaha, teško odustat od motora stari moj jače je to od mene...
pralas:
--- Citat: R@VeN - 17 Svibanj, 2013, 23:04:36 ---
--- Citat: pralas - 17 Svibanj, 2013, 22:55:32 ---užas,i jel završila tvoja karijera na 2 točka ili?
--- Kraj citata ---
ma jok nisan vozija 4 god i koji misec, bija san par puta u odustajanju od 2 kola, čak san reka kad san pa neću više nikad sist a evo lani kupija malog sportcityja samo da iman od točke A do točke B a na kraju završija u Makarskoj u dvoje na njemu hahaha, teško odustat od motora stari moj jače je to od mene...
--- Kraj citata ---
pročitao sam cijelu temu i jos sam uvijek šokiran...mislio sam da je gadno ali toliko :o
posljedice ce nazalost ostati,uvijek je tako,ali vazno da si se ti oporavio...vjerujem da kad god sjednes na motor to vise nije ni približno kao prije i da je strah prisutan,ali nakon ovakve nesrece ponovno sjesti na 2 točka :sign188:
fleky911:
nisam ti ni ja mogo u gležnju ni mrdnut od boli imo sam i kost smrskanu i stopalo sa otkolilo na dva djela i evo sad 6 mjeseci kasnije opet hodam normalno vozim se opet tak da nemoj izgubit volju bit ce bolje ;)
dbara:
--- Citat: pralas - 17 Svibanj, 2013, 23:11:44 ---
--- Citat: R@VeN - 17 Svibanj, 2013, 23:04:36 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
pročitao sam cijelu temu i jos sam uvijek šokiran...mislio sam da je gadno ali toliko :o
posljedice ce nazalost ostati,uvijek je tako,ali vazno da si se ti oporavio...vjerujem da kad god sjednes na motor to vise nije ni približno kao prije i da je strah prisutan,ali nakon ovakve nesrece ponovno sjesti na 2 točka :sign188:
--- Kraj citata ---
ma bilo je straha samo par km do kuće kad san novog dovea, sad san luđi nego prije mislin vozin opreznije toliko da uvik vozin na nož eto počela mi se zadnja guma raspadat po rubovima haha šta če biti kad dođe t-max ili nexus 500...
pralas:
--- Citat: fleky911 - 17 Svibanj, 2013, 23:21:05 ---nisam ti ni ja mogo u gležnju ni mrdnut od boli imo sam i kost smrskanu i stopalo sa otkolilo na dva djela i evo sad 6 mjeseci kasnije opet hodam normalno vozim se opet tak da nemoj izgubit volju bit ce bolje ;)
--- Kraj citata ---
bit ce bolje,jos sam ja i dobro prosao kad vidim sta se vama se izdogađalo...ali dobro svi vi koji ste nesto smrskali i to pošteno ste imali bliski susret sa autom a ja sam samo proklizao...
dbara: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju