Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (196/217) > >>

pralas:

--- Citat: danc00 - 30 Ožujak, 2013, 20:34:50 ---Jebale vas kazne, to sad nije bitno!

E Pralas, a kak si riješil onu rupu ispod stop svjetla....ili nisi riješil. Daj to slikaj malo bliže  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
nisam rjesio,ne brine to mene uopće...imao sam neku viziju kako bi rjesio,al otom potom ionako nije vazno...kod mene neke stvari moraju biti tip-top ali takve me sitnice sto se tiče samo izgleda nikada nisu brinule niti smetale ;)

ps.sretan Uskrs

steeef:
da se više ne spama po temi,dalje se možete izuvat u ovoj temu dal da proda il ne  :hello:

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,83934.msg1078176.html#new

pralas:
eto ugl jedan forumas mi se javio koji je zainteresiran,nisam jos stavio izuvača u oglas ali tko god je zainteresiran nek se javi...

cijena je 12 000 kn fixna
na skuteru je sve živo napravljeno i uložena hrpa,prije nepunih 500 kn komplet sređena mašina...ugl sve vam piše u temi...sa skuterom na poklon idu svi dijelovi od 125 ccm(klip,cilindar,bregasta,getriba,karb),imam jos i serijski vario,polutku,nosač tablice i puno sitnica...
tko god misli rušiti cijenu nek se ne javlja,ja sam ga toliko platio prije godinu dana kada je bio u dosta lošijem stanju sto se tiče vanjskog izgleda a o mašini da ne pričam tako da smatram da je ova cijena vise nego korektna!

sve info u inbox,sad cu lockat temu a kada se nesta značajni dogodi bit cete obavjesteni..

pozz

pralas:
eto ekipa da se javim malo..
nakon krvavih 6 tjedana gipsa napokon mi je skinut gips...zbog nepažnje doktora koji u početku nisu prepoznali prijelom nego su govorili da se radi samo u uganuću sve se odužilo :angry7:
tek se počela stvarati mlada kost i smijem se samo lagano oslanjati na nogu,ali hvala Bogu pa ide nabolje i nadam se da budem hodao za 2-3 tjedna...i nakon 6 tjedana jos je to uvijek sve natečeno i ne izgleda lijepo...odlučio sam da Izuvača za sada zadržim,ekipa je imala veliki utjecaj a i ja sam se sada malo smirio...iako da mi je prva 2 tjedna netko dosao sa parama prodao bi ga bez razmisljnja...
i moj savjet vam je,lomite sta hocete ali nemojte se zajebavati sa gleznjom,toliko kostiju ima u njemu da je to strasno,meni prva 4 tjedna nisu ni vidjeli da imam prijelom!!!

evo koja slika stopala nakon 2 tjedna gipsa:

walkay:
Bit ce sve u redu, ne daj se Ivane!  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju