Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (197/217) > >>

pralas:
psihički sam sjeban dosta,čim sam se ja slomio odmah par dana poslije krenule temperature 25+ stupnjeva,propustio 1 maj,par rođendan,evo danasnji dan jedan od najvazniji dana u zivotu sam isto propustio pošto sam maturant i slavi se naveliko a evo di sam ja tu pisem poruku na forumu  :angry7: noga mi se osušila poput grančice,ma uzas ne mogu vam opisati sta mi se sve izdogađalo ovih 6 tjedana...NEdogodilo se nikome i neponovilo se,a vec vidim da ce rehabilitacija biti krvava jer glezanj jedva da mogu pomaknuti 1-2 centimetra gore dolje  :toothy3:

steeef:
dobro si ti prošel,kod pada s motora uvijek prvo gležnjevi najebu...moj gležanj je bil smrskan i stopalo na koži i tetivama visilo..imal sam 4 operacije i oporavak od 4 godine i ostal invalid pa se živi..6 mjeseci nisam smjel nogu ni na pod spustit a ne stat na nju (naravno videl sam i gorih lomova i posljdedica od mojih,mogel sam i ja gore najebat)..imaš sreće da nije bilo gore..

pralas:

--- Citat: steeef - 17 Svibanj, 2013, 18:47:08 ---dobro si ti prošel,kod pada s motora uvijek prvo gležnjevi najebu...moj gležanj je bil smrskan i stopalo na koži i tetivama visilo..imal sam 4 operacije i oporavak od 4 godine i ostal invalid pa se živi..6 mjeseci nisam smjel nogu ni na pod spustit a ne stat na nju (naravno videl sam i gorih lomova i posljdedica od mojih,mogel sam i ja gore najebat)..imaš sreće da nije bilo gore..

--- Kraj citata ---
znam da,uvijek se tebe sjetim pa mi bude lakše...
ja sam sj#bo i ligamente,i jos mi je pukao talus,na srecu sto je pukao u donjem dijelu inače bi i ja na operaciji zavrsio...taj glezanj je sranje zesce i uvijek svi pričaju da je sjebati gležanj jako zajebana stvar jer je pun sitnih košćica a izmedu ostalog nosi svu težinu tijela...
da sam imao čizme ne bi se nista dogodilo,ali ne žalim zbog toga jer na skuteru ionako nose cizme samo oni koji voze utrke dok je motor druga stvar...

Domba:
Care sretno u daljnjem oporavku! Drzi se!

Sent from my LT22i using Tapatalk

steeef:
puca noga i dok imaš čizne..taman gore do kod su čizme,hehe
nema veze,bitno d anije gore..dalje pametnije i opreznije.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju