Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
danc00:
--- Citat: pralas - 30 Ožujak, 2013, 12:35:26 ---
--- Citat: danc00 - 30 Ožujak, 2013, 12:31:04 ---Daj reci kak si sredil tablicu...si smislil neki nosać ili si samo vijcima u plastiku?
--- Kraj citata ---
ma samo sa 4 mala vijka u plastiku,negdje sam nasao na runner clubu croatia pa sam po tome...mislim nema nikakve mudrosti,cim skines nosac tablice sve ce ti biti jasno,samo sve dobro odmjeri prije busenja i toe sva mudrost..svi su tak napravili koje sam vidio...a i nekim slučajem da se odlučis za vraćanje serijskog nosača te rupice su toliko sitne da nista ne smeta...ugl meni je ovako predobro,skuter odmah drugacije izgleda...a pajkani nek zaustavljaju ak oce,osim ako ne dobijem par kazni onda cu ipak morati vratiti oriđiđi nosač :P
--- Kraj citata ---
Mhhhh, njet. Taj način mi se ne sviđa :( Neki dan sam stavljal LED u stop svjetlo i svjetlo za tablicu pa sam skinul nosać i niš pametnog mi nije došlo na pamet, kak da to riješim a da ne bušim plastiku.
Išel bi bušit samo u slučaju da najdem na tržnici neku jeftinu pa da kupim, onda bi nju zbušil a ovu bi si ostavil da mogu vratiti. Mislil sam da si nekaj zmislil bez bušenja undertaila ;D
Naravno, nema govora o tome kolko je ovak ljepše...al neću uništavat serijsku plastiku radi toga :(
SQILLER:
Kako je prokleto zgodan runner jebaga vrag
marjan.vxr:
zatamni prednje zmigavce :icon_thumright:
naravno kupi polovne pa zatamni njih
steeef:
undertail se bar da nac polovan za neke nevelike pare,mores zasarafit tablicu drito u njega sa knauf fensi crnim sarafima i voila :P
a ona rupa kaj ostane dok se makne serijski nosac,trebalo bi slozit ko neki poklopac i dolje ubacit par ledica da osvijetle tablicu..to bi bilo debel malo više pol cm na tom dijelu di su ledice,ostalo u ravnini plastika (vec ga vidim :P)
ljubo46:
za takvo držanje tablice pod repom na slabo vidljivom mjestu..koliko je velika kazna? iako vjerujem da ovisi od policajca do policajca..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju