Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (193/217) > >>

pralas:
popizdit vise s ovim vremenom,morao otići napraviti jedan kratki đir...
trebao bi uskoro promjeniti oba dvije gume,dvoumim se izmedu michelin power pure i dunlop scootsmart,sta kazete?više sam za power pure,ajd ako je neko probao da podjeli iskustva...
sa ovim pirelli evo 21/22 sam jako zadovoljan,ali moram probati nesta drugo :D

danc00:
Daj reci kak si sredil tablicu...si smislil neki nosać ili si samo vijcima u plastiku?

pralas:

--- Citat: danc00 - 30 Ožujak, 2013, 12:31:04 ---Daj reci kak si sredil tablicu...si smislil neki nosać ili si samo vijcima u plastiku?

--- Kraj citata ---
ma samo sa 4 mala vijka u plastiku,negdje sam nasao na runner clubu croatia pa sam po tome...mislim nema nikakve mudrosti,cim skines nosac tablice sve ce ti biti jasno,samo sve dobro odmjeri prije busenja i toe sva mudrost..svi su tak napravili koje sam vidio...a i nekim slučajem da se odlučis za vraćanje serijskog nosača te rupice su toliko sitne da nista ne smeta...ugl meni je ovako predobro,skuter odmah drugacije izgleda...a pajkani nek zaustavljaju ak oce,osim ako ne dobijem par kazni onda cu ipak morati vratiti oriđiđi nosač :P

ljubo46:
prekrasan ti je runner jako mi se sviđa... :icon_thumright: ;D

pralas:

--- Citat: ljubo46 - 30 Ožujak, 2013, 12:39:53 ---prekrasan ti je runner jako mi se sviđa... :icon_thumright: ;D

--- Kraj citata ---
dankešn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju