Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (19/217) > >>

pralas:

--- Citat: JogFromYamaha - 11 Ožujak, 2012, 20:14:30 ---bravo sad si skuzil zasto ljudi kupuju roxeve ranere sre i nrgove
na motoru svakome su kocnice,  tocno pogodena krutost rame i kvalitetni amortizeri ustelani na egzaktnu silu zateznog i tezinskog stupnja najvazniji
sjedni na lunu i tgb pa poskaces svaki put dok na grabu naletis
a ja se diram 80 i brze po rupama jamama i slicnim sranjima bez da opce razmisljam

velim ulozi prvo u neke mekane grippy gume ko m7teen ili pirelli evo da vidis kolko je bolje s dobrim gumama
sta se pakna tice baci te ferodo i uzmi brembo ili carbon lorane koji ne tokare disk dok se s njima koci i ljepe se ko ludi

--- Kraj citata ---
a gledaj nije ja da pljujem po TGB-u,luni i sličnima...
ali sve ima svoju namjenu,TGB je dobar i pouzdan skuter ali sigurno nije namjenjen nama koji smo željni tuninga...za prosjecnog covjeka koji nema novaca je vise nego odličan za po gradu jer je stvarno puzdan...na zalost ne moze se usporediti sa runnerom ni u jednom segmentu...pogotovo ono,sjednes na TGB osjetis kako plastike pucaju,sjednes na runnera ko u fotelju i da sad ne nabrajam dalje...

sve bude,ali sada imam prećih stvari jer sam u skripcu sa parama i glavno mi je ovaj servis obaviti...gume budem promjenil u 6 mj,isto tako i pločice jer sam sad stvarno sve pare dao za motor,a sa gumam i kocnicama sam sada zadovoljan...u vezi tog polini varia on ce u najgorem slucaju doci u 8mj kad opet budem radio preko ljeta

JogFromYamaha:
nemas ti blage kolko piaoli plinski amortizeri pomazu pri  stabilizaciji u voznji
neznas kolko su bitni dok ne probas i vidis koliko je lako bez imalo truda drzat masinu stabilno u kriticnim i granicnim situacijama dok se naglo koci s 90 na 0 ili udara kotac u rupetine dok vozis 80kmh+
provozaj se na kinezu nekom pa ces vidjet sta mislim
ja ti dam da se provozas na mom skutu s ohlins vilama i plinskim doppler zadnjim amortizerom  pa da vidis razlike
ne sam da zbog kocnica guma i amortizera mozes lakse vozit u gorim uvjetima al daje ti i vece raspone sigurnosti dok naglo izbjegavas ili kocis ili udaras po rupama

pralas:

--- Citat: JogFromYamaha - 11 Ožujak, 2012, 20:24:25 ---nemas ti blage kolko piaoli plinski amortizeri pomazu pri  stabilizaciji u voznji
neznas kolko su bitni dok ne probas i vidis koliko je lako bez imalo truda drzat masinu stabilno u kriticnim i granicnim situacijama dok se naglo koci s 90 na 0 ili udara kotac u rupetine dok vozis 80kmh+
provozaj se na kinezu nekom pa ces vidjet sta mislim
ja ti dam da se provozas na mom skutu s ohlins vilama i plinskim doppler zadnjim amortizerom  pa da vidis razlike
ne sam da zbog kocnica guma i amortizera mozes lakse vozit u gorim uvjetima al daje ti i vece raspone sigurnosti dok naglo izbjegavas ili kocis ili udaras po rupama

--- Kraj citata ---
ohoo i te kako znam,vozio sam ja 3 godine tajvanca,i probao svakakve kineze i znam o cemu pricas...
ali po tvome sad ispada da bi trebo pola motora promjeniti,nisam kupio motor da radim generalni servis ovjesa nego da se vozim!

danc00:

--- Citat: pralas - 11 Ožujak, 2012, 20:29:11 ---ohoo i te kako znam,vozio sam ja 3 godine tajvanca,i probao svakakve kineze i znam o cemu pricas...
ali po tvome sad ispada da bi trebo pola motora promjeniti,nisam kupio motor da radim generalni servis ovjesa nego da se vozim!

--- Kraj citata ---

Zna se kaj sukplji skuteri u odnosu na jeftinije..nema smisla spamat o tome dalje :icon_thumright: I ptica zna da se ne radi samo o mašini nego i cijelom ovjesu..kolko para tolko muzike.

Nego kaj sam ti htel za disk pločice reći, odi u Auto Krešo i pitaj jel imaju za tvoj model Breaking pločice, ak imaju uzmi te...malo su skuplje ali buš videl kak koče :icon_thumright: Ne cvile, ne stružu a koće ko da se lijepe, i ne blokiraju kotać u trnutku...meni su blje od original Brembovih koje sam imal gore do sad. Možda im je jedina mana to kaj su mekanije pa se budu potrošile za 2 sezone, ali nije mi problem dati za kočnice 100kuna u 2 godine.

pralas:

--- Citat: danc00 - 11 Ožujak, 2012, 20:34:49 ---
Nego kaj sam ti htel za disk pločice reći, odi u Auto Krešo i pitaj jel imaju za tvoj model Breaking pločice, ak imaju uzmi te...malo su skuplje ali buš videl kak koče :icon_thumright: Ne cvile, ne stružu a koće ko da se lijepe, i ne blokiraju kotać u trnutku...meni su blje od original Brembovih koje sam imal gore do sad. Možda im je jedina mana to kaj su mekanije pa se budu potrošile za 2 sezone, ali nije mi problem dati za kočnice 100kuna u 2 godine.

--- Kraj citata ---
kad budem to isao mjenjati budem pogledo ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju