Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (18/217) > >>

JogFromYamaha:
glupost ti je to s spuhovima nist ne dobivas bitnije
bolje da nabacis za te pare polini variomat i ici ce ko iz picke
i da za ostatak ako imas jos sta ulozis u kvalitetne pakne za kocenje i gume
puno bolje tako nego da te murja radi te kosilice jos jebe

spuh nabaci dok vozis 600 i vise kubika jer onda im nece pas na pamet zaustavljat te

pralas:

--- Citat: JogFromYamaha - 11 Ožujak, 2012, 20:00:55 ---glupost ti je to s spuhovima nist ne dobivas bitnije
bolje da nabacis za te pare polini variomat i ici ce ko iz picke
i da za ostatak ako imas jos sta ulozis u kvalitetne pakne za kocenje i gume
puno bolje tako nego da te murja radi te kosilice jos jebe

spuh nabaci dok vozis 600 i vise kubika jer onda im nece pas na pamet zaustavljat te

--- Kraj citata ---
znam,zato i necu spuh uzimati...
moram vidjeti kako cu za Uskrs stajati sa novcima,ako bude ko prosle godine onda cu ga uzeti ali bi htio novi,jbg skup je al novo je novo i to nabrzinu stavim...

zadnje pakne su promjenjene ali skripe u pm,a disc cleaner sam potrosio...samo zadnja skripi iako koci odlićno!
napreijed guma mc28 a iza mc16 ne izgleda obecavajuce ali za sada da ih ne ureknem,mislio sam da cu se sklizati ko na ledu ali za sada jos ni jednom nisu proklizale..iako mislim da cu ih do 6-7mj potrositi...

jos jedan veliki + na skuteru je njegova stabilnost,jucer sam imao gadnu situaciju gdje sam se zableio a ispred mene kolona vec zakocila,moro sam naglo po kocnici da sam se vec vidio na podu ali skuter je tako mirno ostao da ja nisam mogao vjerovati...

uvijek je bila ona:ne znas sta je kvalitetno znas sta je skupo,ovo sad kad usporedim sa TGB-em je smijesno,jednostavno skuter je vrhunski odraden!

Deny:
odlican je runner  :icon_thumright:

JogFromYamaha:
bravo sad si skuzil zasto ljudi kupuju roxeve ranere sre i nrgove
na motoru svakome su kocnice,  tocno pogodena krutost rame i kvalitetni amortizeri ustelani na egzaktnu silu zateznog i tezinskog stupnja najvazniji
sjedni na lunu i tgb pa poskaces svaki put dok na grabu naletis
a ja se diram 80 i brze po rupama jamama i slicnim sranjima bez da opce razmisljam

velim ulozi prvo u neke mekane grippy gume ko m7teen ili pirelli evo da vidis kolko je bolje s dobrim gumama
sta se pakna tice baci te ferodo i uzmi brembo ili carbon lorane koji ne tokare disk dok se s njima koci i ljepe se ko ludi

Go-Go RUNNER:
On mi našo roxa i starog sr-a sa runnerom uspoređivat  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju