Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (171/217) > >>

steeef:
to si trebal prvo isprobat kak radi pa rolice kupovat..polutka obično 'traži' malo lakše rolice..

pralas:

--- Citat: steeef - 19 Siječanj, 2013, 21:04:51 ---to si trebal prvo isprobat kak radi pa rolice kupovat..polutka obično 'traži' malo lakše rolice..

--- Kraj citata ---
znam sj#bo sam se  :toothy3:

kako sada lakše,pa meni svi rekli da ce mi najvjerojatnije trebati nesto teže rolice u odnosu na serijsku polutku?

steeef:
dobro,ti onda kupi teže ;)

pralas:

--- Citat: steeef - 19 Siječanj, 2013, 21:08:53 ---dobro,ti onda kupi teže ;)

--- Kraj citata ---
nije mi sad nista jasno,prvo mi dvoje-troje kažu da cu dobiti dosta okretaja s polutkom i da bi mi trebale nesto teže role,a sad mi ti kažes da trebaju lakše,ko tu kog  :sex2:

vidim ja da cu morat probat pa sam vidjeti sta i kako,kao i uvijek...jer ovo rekla kazala ne drzi vodu(ovo se ne odnosi na tebe)...
moj izuvač je ionako priča za sebe,svi slažu swap ko ja i imaju oko 11 gr role,jedino moj radi najbolje sa 9.5 gr..
tako da vidjet cemo kad zatopli

pralas:
evo danas ga izveo van i kresnio je iz prve nakon mjesec dana stajanja...sav je prašnjav od stajanja tako da me ceka i pošteno pranje u proljeće..
malo sam ga isprobao po dvorištu,treba to jos dobro provozati da remen sjedne jer ima 0 km a za ostalo cemo vidjeti...j**** ti vrijeme kad ce vise zatoplit

evo 2 slikice:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju