Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
pralas:
--- Citat: vanjossi - 07 Siječanj, 2013, 01:41:29 ---mogo si i granu ispolirat kad vec sređuješ :icon_thumright:
btw, ja s tim farbam i meni drzi dvije god jer ne vozim po kiši
--- Kraj citata ---
da,mene nekad zna uhvatiti kiša i to pošteno al šta je tu je,inače se nikada ne vozim po kiši osim sko me na putu uhvati...
htio sam tu granu isto u crno ofarbati ali to bi u roku par dana pobijelilo,malo cu je probat ispolirati dok je na skuteru jer nema šanse da skidam sve ponovno i bude ok :icon_thumright:
neuromaniac:
ispoliraj granu , nevrijedi farbat , meni je nakon jednog dana pobijelila :angry7:
steeef:
neznam zakaj bi ju poliral?opet bude kakva je i bila a ak ju buš poliral dok je na skuteru tek onda neš niš napravil..
farbanje se isto neisplati..
ja bum svoju ispjeskaril..
pralas:
--- Citat: steeef - 08 Siječanj, 2013, 14:41:39 ---neznam zakaj bi ju poliral?opet bude kakva je i bila a ak ju buš poliral dok je na skuteru tek onda neš niš napravil..
farbanje se isto neisplati..
ja bum svoju ispjeskaril..
--- Kraj citata ---
ma steef točno to,nema tu potrebe nista dirati ionako mi se grana skoro ni ne vidi jer je pola prekriva onaj zastitni lim koji sam ofarbao...ne smeta mi uopće,dosta sam se nadrko sa cijeli skuterom,eto čekam jos sam role da mogu složiti prijenos i ko ga jebe :glasses9:
pralas:
eto nakon mjesec dana stigo i zadnji dijel,malossi role 9.5gr...
samo se to čekalo da mogu skolopiti prijenos ovaj put sa zvonom :D
trenutni setup prijenosa:
-malossi multivar(ispolirani kanali,nove malossi role 9.5gr,novi klizači)
-novi dayco kevlar
-vxr centralni
-vxr kvačilo(malossi žuti federi)
-malossi torq
prije se sa serijskom polutkom,malossi rolama 9.5gr,i remenom potrosenim 0.4mm vrtio 8 800 kroz ubrzanje...
nadam se da sa malossi torqom ne budem dobio vise od 300-400 okretaja maks. po čukici jer cu onda morati stavljati teže role,sto znaci da sam bezveze onda kupovao nove rolice koje su me izasle 200 čuna...
sutra cu ga malo upaliti,nije radio skoro mjesec dana,najrađe bi se otišao provozati samo 500 metara da vidim kakvo je stanje se okretajima i sve ce mi biti jasno,al je ladno vani i poledica tako da cu se morati strpiti dok malo ne zatopli
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju