Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (166/217) > >>

[R]UNNE[R]:
.

pralas:
a jbg događa se...

moj najbolje ide sa malossi 9.5 gr,tu se vrti na oko 8800-8900 kroz ubrzanje po satu...al moj je iznimka,svi ostali na swapanim masinama imaju oko 11 gr,jebiga ne znas dok ne probas svaki drugacije radi  :laughing7:

pralas:
evo mrzi me farbanje ovog auspuha al reko ako ga necu sada ofarbati onda ga necu nikada,a između ostalog bratić Robi mi je rekao da ne mogu imati Izuvača ako ne sredim auspuh pa sam se morao baciti na poso :D

i sve je bojano ovim sprejem,neki ga hvale neki pljuju,al meni se dobro pokazao jos od prosli puta:

cekam jos samo rolice iz malossistorea i onda mogu složiti prijenos pa je sve gotovo i spremno za sezonu,bratić  robi mi izrađuje uberkul naljke aka IZUVAČ_180,dada nema zajebancije!!

2mario2:
ma dobar je to sprej... i ja sam spuh s njime sprejao i drzi neko vrijeme, pa opet s vremenom osvjezim i tak se igram i ok je to... :icon_thumright:

pralas:

--- Citat: 2mario2 - 06 Siječanj, 2013, 16:09:29 ---ma dobar je to sprej... i ja sam spuh s njime sprejao i drzi neko vrijeme, pa opet s vremenom osvjezim i tak se igram i ok je to... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
meni drzi cijelu sezonu,onda pobijeli dolje ispod al to se ionako bas ne vidi,na svim ostalim mjestima je drzalo bez problema cak i na početku auspuha gdje inače svima odmah pobijeli...samo nabacat sto vise slojeva i da vidis :D
i ovu plastiku sam farbao s tim,ko ga jebe dobro je sve ispalo zadovoljan sam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju