Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (165/217) > >>

pralas:

--- Citat: _r0bi_ - 27 Prosinac, 2012, 21:50:55 ---
--- Citat: pralas - 27 Prosinac, 2012, 21:45:23 ---Robi nosi ga,eto sta se dogodi kad sarafas a ne razmisljas i jos zuris da se odes voziti,jebiga događa se

--- Kraj citata ---

znao sam i kad ti je najteze ostajes drug  :icon_biggrin: ostavi ga negdi sastrane nemoj bacit pokupim ja to  :frajer:
kaka zurba pa ti si reko nema voznje  :jerk: 24/25/26 cca 100km  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
;D
ma inače se ne vozim kad je ispod 15,ali sad se nisam stvarno dugo vozio i jos sam polutku namontirao pa sam se poželio :D

pralas:
evo nabavljeno kvačilo od šefa sa beverlija 200,namontirani zuti malossi federi kvačila i to to bi trebalo dobro sljakati...

cekam jos da mi dodu nove malossi role i dayco kevlar pa mogu sklopiti prijenos

[R]UNNE[R]:
.

pralas:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 28 Prosinac, 2012, 15:28:02 ---brzo si saniral kvačilo,dobro ti je i došla ta nezgoda sa kvačilom,sad ces promjenit potrošne djelove u prijenosu i miran si za sezonu  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
nema zajebancije  :laughing7:

ma ionako sam planirao promjeniti te dijelove,čak je ovo jos i dobro doslo,jer sam stavio mrvicu mekse federe a ovo kavcilo ima puno vecu povrsinu pakni pa očekujem nesto bolji start nego prije

ivan.kozic.12:
e moj legos baš nisi imao sreće,ali ajd bar ima još dobrih frendova i jeftinih dijelova  :icon_thumright:
sredi sad to polako da izuvač spreman dočeka lijepe dane  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju