Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (162/217) > >>

gumi46:
Pošto dugo nisam bio na forumu,a cito sam tvoj projekt od pocetka do kraja,svaka cast Pralas....viđo sam par puta runnera jako ljepo izgleda tak da ono stvarno dizem kapu  :notworthy:

pralas:

--- Citat: gumi46 - 27 Prosinac, 2012, 13:59:49 ---Pošto dugo nisam bio na forumu,a cito sam tvoj projekt od pocetka do kraja,svaka cast Pralas....viđo sam par puta runnera jako ljepo izgleda tak da ono stvarno dizem kapu  :notworthy:

--- Kraj citata ---
dankešn :)

steeef:
svejedno,novo je novo kolko god da imalo mesa kvačilo staro 5 ili 10 godina :P
mada kaj god da staviš služilo bude svrsi.
recimo da ja imam malo jači setap i ne pada mi na pamet stavljat deltu al zato zvono koje je se bolje hladi je svakak bolja opcija od delte.

pralas:

--- Citat: steeef - 27 Prosinac, 2012, 14:16:47 ---svejedno,novo je novo kolko god da imalo mesa kvačilo staro 5 ili 10 godina :P
mada kaj god da staviš služilo bude svrsi.
recimo da ja imam malo jači setap i ne pada mi na pamet stavljat deltu al zato zvono koje je se bolje hladi je svakak bolja opcija od delte.

--- Kraj citata ---
ma jasno,evo gumeni me spasio,ima par kvačila za sportsku cijenu od vx-a,vxr-a.sp-a tako da mogu birat haha

sutra idem kod njega pa cemo odmah i federe kvačila smontirati i toe to,nije sve tako crno iako danas vise nista ne radim oko izuvača hahah

danc00:
Daj mi reci kaj točno dobiš s tim tvrđim federima na VX u? Kakva je razlika naspram serijskih, znam za divlje 50tke i čemu služe al na 4T serijali  :dontknow: Kaj bi ja recimo dobil da si na kvačilo stvim malo tvrđe federe, jel mi ne bi trzal skuter u startu  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju