Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
pralas:
--- Citat: danc00 - 27 Prosinac, 2012, 14:30:00 ---Daj mi reci kaj točno dobiš s tim tvrđim federima na VX u? Kakva je razlika naspram serijskih, znam za divlje 50tke i čemu služe al na 4T serijali :dontknow: Kaj bi ja recimo dobil da si na kvačilo stvim malo tvrđe federe, jel mi ne bi trzal skuter u startu :dontknow:
--- Kraj citata ---
ne znam kakvi su ovi federi u odnosu na malossijeve po tvrdoci...
ali recimo sada sam imao malossi crvene federe kvacila najtvrde iz paketa,i ima osjecaj da su bili pretvrdi...
steef mi je to nesta objasnjavao,sada cu staviti malossi zute pa cemo vidjeti,oni bi trebali biti taman
steeef:
stvar je u tome da sa pretvrdim federima mores dobit gori efekt nego sa mekanim..dulje klizanje kuplunga,paljenje istog itd i start bude s tim gori..
treba pazit na okretaje..seriski su ok u vecini slucajeva.
eventualno zute malossieve stavit..
pralas:
--- Citat: steeef - 27 Prosinac, 2012, 15:00:44 ---stvar je u tome da sa pretvrdim federima mores dobit gori efekt nego sa mekanim..dulje klizanje kuplunga,paljenje istog itd i start bude s tim gori..
treba pazit na okretaje..seriski su ok u vecini slucajeva.
eventualno zute malossieve stavit..
--- Kraj citata ---
e bas to,to se meni dogadalo sam malossi crvenima ipak su malo pretvrdi...
sad idu zuti gore pa cemo vidjeti
Domba:
Svaka cast care, sada imas ljepi proznacni ljetni dekl :)
De koju fotku kvacila :)
E fušeru malo manje misliti o milfarama a više o onome što radiš :)
pralas:
--- Citat: Domba - 27 Prosinac, 2012, 15:06:34 ---Svaka cast care, sada imas ljepi proznacni ljetni dekl :)
De koju fotku kvacila :)
E fušeru malo manje misliti o milfarama a više o onome što radiš :)
--- Kraj citata ---
motaju se curice oko glave imas pravo haha
kasnije cu kvacilo poslikati,sutra vjerojatno naletim do tebe al cu te nazvat prvo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju