Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (16/217) > >>

sikirica:

--- Citat: JogFromYamaha - 11 Ožujak, 2012, 17:34:00 ---pa ako mislis da mozes replicirat samo izvoli pa prodavaj na forumu

--- Kraj citata ---

znaci dobijemo i software?`

i vidim da imas tab "log" da li to znaci da on CIJELO vrijeme biljezi-sprema-salje podatke na racunalo, kao sto su kmh i to sve ostalo (za vrijeme od 18 dana kolik traje baterija)???

pralas:
haj molim vas sto se tice tog gps lokatora prebacite se u neku drugu temu,jer ste opet krenuli spammat ;)

pralas:
zaboravio sam reći sto se tiće izgleda,na kraju svega shvatis,serijala look-rulz tako da ostaju retrovizori i nosac tablice u ovome polozaju,nista se nece dirati...jedino onaj blatobran koji bude iza tocka necu stavljati,jer je gadan ko porez.

a i zbog policije cu namjerno ovako ostaviti,da mi ne mogu nista...

vec sam zaboravio kako je imati uredan skut,zadnji put je to bilo davne 2008. ;D

MIKSETA:
mozes da stavis mali vizir  :icon_thumright:
ja trazim u mk ali nema  :'(

pralas:

--- Citat: MIKSETA - 11 Ožujak, 2012, 19:14:03 ---mozes da stavis mali vizir  :icon_thumright:
ja trazim u mk ali nema  :'(

--- Kraj citata ---
necu ovaj bi je bas fensi-šmensi  ;D
ako stavim mali vizir onda se retrovizori nece lijepo uklopiti vec vidim,onda cu skinuti retrovizore da vidim kako je bez njih i vise ih nikada necu vratiti jer je skuter bez retrovizora duplo ljepši barem meni..i onda to ide u nedogled,tak da najbolje da ovak ostane i do jaja ;)

više mi nitko ne da da čakčam po motoru,danas sam morao spustiti običan ler i kroz glavu mi je prošlo cijelo sarafanje na TGB-u,reko do kurca brze sastavljaj da se opet ne zanesem čuningom,manite me bilokakvih ideja  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju