Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
steeef:
teraj ti to odma do gumenog,cul sam ja za te hrcine majstore koi i njemu ulja mjenjaju i raskapaju masinu pa vise stoji neg vozi..ko i onaj servis di ga je teral..i pazi da ti nebi u cilindar usarafil svjecku ;)
pralas:
--- Citat: steeef - 11 Ožujak, 2012, 12:40:52 ---teraj ti to odma do gumenog,cul sam ja za te hrcine majstore koi i njemu ulja mjenjaju i raskapaju masinu pa vise stoji neg vozi..ko i onaj servis di ga je teral..i pazi da ti nebi u cilindar usarafil svjecku ;)
--- Kraj citata ---
ma dobro najmanji problem sto se tiče masine je odvesti gumenom,dobar sam s njim tako da sve brzo napravi i korektno...
ovo sto se u subotu treba mjenjati nije problem,i to cemo nas dvojica srediti i biti gotovi na brzinu,nema tu puno posla
cosa_wp:
--- Citat: sikirica - 10 Ožujak, 2012, 21:55:36 ---vx 4t 125ccm = 115kmh
sr 2t 150ccm ja sam, 70kila zive vage, ako se ne istovarim 72kg = 110kmh
mindfuck ::)
--- Kraj citata ---
daj lazes da si to napisao
pa nemos to usporedjivati dok vx krene sr je u piškorevcima već ni krajnja ti ne pomaže jer ga nemožeš uhvatiti da se ukakaš
sikirica:
--- Citat: cosa_wp - 11 Ožujak, 2012, 12:58:51 ---daj lazes da si to napisao
pa nemos to usporedjivati dok vx krene sr je u piškorevcima već ni krajnja ti ne pomaže jer ga nemožeš uhvatiti da se ukakaš
--- Kraj citata ---
kome sad krajnja ne pomaze? :toothy3:
JogFromYamaha:
--- Citat: ---de ne budi kuja daj info di si nabavio djelove i tutorial icon_biggrin
poslo bi u PM da ne OT ali morao sam ovako javno pred svima da podjeliš s nama
--- Kraj citata ---
pa ako mislis da mozes replicirat samo izvoli pa prodavaj na forumu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju