Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
walkay:
Bas kako Ivan kaze, nemos se u Osijeku voziti sa takvom tablicom, i ja imam orginal nosac za tablicu tj. blatobran, ali mi jako ruzno izgleda, pa sam napravio ovako...
pralas:
pda care po tom principu cu i ja napraviti,samo cu je ja jos vise podici prema gore jer mi je tako ljepse ;)
Drnda:
neces dugo s takvom tablicom u osijeku.. bolje ostavi serijski, jer sve drugacije je kaznjivo, ako kaznjavau vec radi svake sitnice, onda i to sto zelis raditi ce biti kaznjivo i samo si radis probleme...
btw.. nemoj drzati naslov IZUVAČ 180, svi misle da si nabavio SP-a :laughing7:
pralas:
--- Citat: Drnda-1 - 02 Prosinac, 2012, 14:50:09 ---neces dugo s takvom tablicom u osijeku.. bolje ostavi serijski, jer sve drugacije je kaznjivo, ako kaznjavau vec radi svake sitnice, onda i to sto zelis raditi ce biti kaznjivo i samo si radis probleme...
btw.. nemoj drzati naslov IZUVAČ 180, svi misle da si nabavio SP-a :laughing7:
--- Kraj citata ---
ma Drnda bude dobro to na homemade nosača,walkay i deni isto tako imaju i nikad nije bilo problema i jos dosta njih...ako ce me kazniti zbog takvog nosača nek kazni sta da mu ja radim,ne sviđa mi se onaj serijski nosač i mos se slikat a nisam htio nista raditi dok zima ne dođe ...
kakav SP,da mi nudis urednog SP-a ključ za ključ(znači zdravko,znači 2002. bez suvišnih supstanci) ni čut kako bi moj bratič Robi reko,fajrtak mi prirasto srcu,pusaa
Grale:
Još nabacit polini gore i onda to bude izuvac :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju