Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
pralas:
--- Citat: 2mario2 - 01 Prosinac, 2012, 19:22:22 ---sve ti opet ovisi na kakvog pandura se namjeriš... ja sam svoju imao prišarafljenu sa jednim šarafom i po volji sam ju pigal van-nutra ovisno kak mi došlo i nisam imao problema nikad s njima... i kad regam ovaj skut ću ju isto prikeljit na undertail i bok... frend se vozi tak već duuugo vrijeme i isto nikad niš... :dontknow:
al ak ideš na sigurno napravi nosač i miran si 100%...
--- Kraj citata ---
istina,al pošto sam maler necu riskirati...
kad uvatim vremena naprvit cu neki dobar nosač,i bude ko sisa,a ne bi trebalo biti problema
ovak bi trebalo izgledat,to je od Lorisa runner:
2mario2:
pa dobro je i tako... meni malo čudno tak vidjet, al to valjda zato jer sam naviknut prema nutra imat spiganu tablicu... :icon_thumright:
danc00:
Daj svojeg slikaj bočno sa tablicom na undertailu!
Ja čim položim stavljam tablicu na undertail, jer ne vjerujem da bu mi policija ikaj prigovorila, pa nije to 50ccm, pa kolko ljudi ima na motorima tablice tak i nikome niš, tablica je vidljiva i sve, a sad jel mora biti na original nosaću ne mora, jedino mora biti u okviru, al radi toga mislim da neće srat. Jer ak je ovak kak Loris ima onda mi je isti k ko da ostavim na original nosaću...a to mora biti sporcki, da je rep na špic ;D
[R]UNNE[R]:
.
pralas:
danc00:e drage volje bi ti sliko iz profila al sam sve vec demontiro,nisam ga vise mogo gledati tako jer bolesno dobro izgleda :laughing7:
mene ce ovdje zajebavati sigurno,u to ne sumljam,svaki dan se susrećem sa murijacima na Bmw-ovima,ima mi poznanik na vx-u tako tablicu i isto su ga zajebavali,nemos se u Osijeku dugo voziti sa takvom tablicom vjeruj mi,kod vas je situacija vjerojatno drugačija...a i stari se zna ponekad provozat iako nema vozačku,a cim vide ovako tablicu puno prije ce ga zaustaviti i moze dobiti poštenu kaznu...
ni Loriseva nije legalna,al realno gledajući PUNO prije ce to progledati jer je tablica odlično vidljiva i skoro u polzaju kao na serijskom nosacu nego kad je na undertailu ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju