Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
danc00:
--- Citat: pralas - 28 Studeni, 2012, 16:18:14 ---
--- Citat: Drnda-1 - 28 Studeni, 2012, 16:11:54 ---ako je bogata smjesa to se manifestira manjom snagom, prije je vjerojatno malo falseg zraka vukao pa je bila siromasnija smjesa na nizem gasu i bolje je kretao nego sto sad radi
--- Kraj citata ---
da to je istina...
nezz sve su postavke u karbu po vxr manualu,moram se probat poigrat malo sa karbom jer kao sto ti kazes da karb je bio nastelan dok je vuko falš,sad je situacija drugačija,mislim da ni nema potrebe da je igla skroz dignuta,stavit cu je na sredinu,malo se poigrat sa šarafom i to je to
--- Kraj citata ---
Pitaj nekog ili nađu u manual kak je setup karba od 180VX, a nemoj štelat po VXR-u200, jer vjerojatno ti je do toga, kak vele malo bogatija smjesa rezultira tromošću... Ili stavi malossi rs ako to već nemaš pa vidi jel bu bolje. Al definitivno ti je loš start zbog bogate smjese...
pralas:
ma dobro je sve to,ne treba tu nista specijalno nastelavati samo se sa sitnicama poigrati...
on meni pali na zub uvijek bez gasa i kada je hladan i kad je topal...nista se u voznji ne gusi,odma primi gas i sve...
ove sezone zasigurno nece biti vise voznje,al cu staviti iglu na sredinu i poigrati se šarafom smjese malo pa cemo vidjeti...To je to!
imam malossi red sponge ;)
_r0bi_:
hahaha bratic tako je da samo Q-ziben <3 a imaju samo osnovnu skolu :laughing7:
btw zasto mi nisi odg na pitanje ::)
Domba:
Budemo mi gore zaljepiti Q-ziben umjesto VXRa, sta one znaju, jel piše :)
Nista na proljece dobije od mene jedan tretman uljepsavanja. Bez fušaranja :)
pralas:
--- Citat: _r0bi_ - 28 Studeni, 2012, 21:10:27 ---hahaha bratic tako je da samo Q-ziben <3 a imaju samo osnovnu skolu :laughing7:
btw zasto mi nisi odg na pitanje ::)
--- Kraj citata ---
:laughing7:
btw ja ne vidim niđe pitanja? :D
Domba: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju