Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (143/217) > >>

Drnda:
ako je bogata smjesa to se manifestira manjom snagom, prije je vjerojatno malo falseg zraka vukao pa je bila siromasnija smjesa na nizem gasu i bolje je kretao nego sto sad radi

pralas:

--- Citat: Drnda-1 - 28 Studeni, 2012, 16:11:54 ---ako je bogata smjesa to se manifestira manjom snagom, prije je vjerojatno malo falseg zraka vukao pa je bila siromasnija smjesa na nizem gasu i bolje je kretao nego sto sad radi

--- Kraj citata ---
da to je istina...
nezz sve su postavke u karbu po vxr manualu,moram se probat poigrat malo sa karbom jer kao sto ti kazes da karb je bio nastelan dok je vuko falš,sad je situacija drugačija,mislim da ni nema potrebe da je igla skroz dignuta,stavit cu je na sredinu,malo se poigrat sa šarafom i to je to

Drnda:
nisam neki profesor za 4t skutere pa neznam da li koliko znaci, ali ti ajmo reci imas vx180, mislim da je radilica i zamasnjak drugaciji u odnosu na original vxr pa da i to moze biti razlog zasto sa vxr postavkama karba ne radi kako bi trebao

steeef:
nije to cvaja da imaš tu nekaj na fino naštelavat,pogotovo seriski karb na seriskom skuteru..
kak je već rečeno,ono naglo davanje gasa i 'gušenje' je u biti preljevanje karba zbog čoka,nemaš tu kaj štelat karb,isto je i na keihinu.
očito je tolko vukel falša kolko je bilo dovoljno da mu osiromaši malo sjesu pa je bolje fato gas.

Drnda:
da bas sam na to mislio.. znas i sam recimo koliko na turpijama znaci malo vise zraka ako je zagusen box  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju