Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
mhr-team:
ajd valjda će sada biti sve uredu... nakiseli karb u benzinu i dobro ga očisti pa javi rezultate :icon_thumright:
steeef:
ima nešt u tome da airboksovi nisu isti,na novijima je malo kao 'zagušeniji' pa zato i imaju nešt manje dizne karbovi da su kao štedljiviji..ima razlike u onim crijevima od karba do airboksa i u onoj koja je ko lulica u poklopcu airboksa,kmich je isto imal jednom ovakav problem samo obrnuto,stavil je airboks od sstarijeg modela vxra na karb od novijeg modela (2005 --> )
pralas:
--- Citat: steeef - 06 Studeni, 2012, 23:23:41 ---ima nešt u tome da airboksovi nisu isti,na novijima je malo kao 'zagušeniji' pa zato i imaju nešt manje dizne karbovi da su kao štedljiviji..ima razlike u onim crijevima od karba do airboksa i u onoj koja je ko lulica u poklopcu airboksa,kmich je isto imal jednom ovakav problem samo obrnuto,stavil je airboks od sstarijeg modela vxra na karb od novijeg modela (2005 --> )
--- Kraj citata ---
moguće da i to sto kazes,stavio sam natopiti onaj karb u benzin pa cu pošteno ispuhati kompresorom i nanovo sloziti pa da vidimo kakva ce biti situacija,dok je bio upalio s tim karbom radio je uglađeno i odaziv na gas kako treba al eto probam danas pa javim kakva je situacija
Josip:
--- Citat: walkay - 05 Studeni, 2012, 22:41:43 ---Nikad nije problem kad imas vise dijelova, problem kad nemas... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nikad nije problem kad imas para za posjedovat vise dijelova, problem je kad nemas... :toothy12:
pralas:
j**** mu mater pokvarenu opet ista priča sa zadrzavanjem okretaja koji mu je rac vise??
imam ja jos jednog walbra za vx-a i sve sam dijelove od walbra za vxr-a prebacio na njega al vise nije htio ni cut upalit...
jos mi jedino preostaje da u keiheina za vx-a ubacim diznu 118 pa s tim bi mozda i trebao raditi ako je airbox u pitanju...
ne znam stvarno vise,imam 3 walbra bemti sve i radi samo sa jednim,ide ko šuga al zadrzava okretaje,da znam da je do airboxa uzeo bi od starog modela al sta ako nije opet bacene pare...
probam jos sutra sa onom dječjom igračkom od karba keiheinom,toe zadnje sto cu probati prije nego sto mi ispadne sibica u rezervar
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju