Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
mhr-team:
--- Citat: _r0bi_ - 05 Studeni, 2012, 23:08:32 ---hahahahah :o Pralas dali je to objava rata :icon_scratch: :love7:
Nek bude za curice :icon_thumright: gradska+ubijanje na otvorenoj cesti potrosnja malo preko 4l :glasses9:
Btw da imas 10 karburatora TI nemos slozit jedan posteni :jerk:
--- Kraj citata ---
daj robi lažeš da imaš "diteka" ;D
pa to je isto ko da kupiš patike na čičak ;D
_r0bi_:
ma daaaaa :-[ pa sirotinjski jbga :dontknow:
:n1: :icon_thumright:
mhr-team:
--- Citat: _r0bi_ - 05 Studeni, 2012, 23:26:15 ---ma daaaaa :-[ pa sirotinjski jbga :dontknow:
:n1: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pravo sirotinjski... dok pošten svijet vozi 50-icu koja troši 5-6 litara, ti se razbacuješ sa 500-ticom koja troši 4litre... nema logike :laughing7:
pralas:
hahahaha Robi ispričavam se,nemoj nista zamjeriti iako vidim da je vec kasno ;D
pralas:
danas sam se malo uhvatio posla sve dok nije mrak pao pa nisam vise vidio di sarafim...
ovakva je situacija,od onog "novog" karb sam prebacio čok i onu pravu original membranu,situacija je bolja,brze
vrati okretaje ali ih jos uvijek zadrzava i to nije kako treba biti,nemirno radi na leru,a na ler saraf ne odgovara koliko ga god otegnuo i zategnuo...
skinio sam taj karb i namontirao ovaj novi,upali skuter prvi put iz treće,radi lijepo i uglađeno,dam gas puno ga bolje prihvati i odjednom se ugasi,i curi dolje na odušak ko ludo,bemti zivot gledam ja sta je sada...nista idem skinuti casicu,3 sarafa odvrnem a cetvrti ne ide da ga jebes i pogloda se glava sarafa,vec tu mracim i sa biaxom ga zarezem i nekako odpustim i imam sta vidjeti,iznutra sve oksidiralo i prljavštine ko na smetilistu,gledam i ne vjerujem,sve dizne začepilo zato mi se i ugasio cim sam dao gas...skinio sam sve dizne iz tog karba,moram ga pošteno natopiti u benzinu da se okupa ko mađarska kurva prije fuckinga i onda ispuhati kompresorom,i nadam se da ce to raditi dobro,jer to kratko vrijeme dok je radio je izgledalo sve u redu,jako miran rad na leru a odaziv na gas odličan...kad jedan dan skupim volje očistit cu ga kompletno,sve presložiti i nadam se vise nikad ne rastaviti,j**** ti karbove
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju