Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
MALES SR180r:
super nemaš kaj....samo se nadam da ovaj rms set dihtunga stvarno valja i da neće stvarat probleme ko onaj za BB koji je smeće da gore nisu mogli napravit! :)
gumy:
zašto je smeće? montirali smo već par setova i nikakvih problema
pralas:
--- Citat: MALES SR180r - 20 Listopad, 2012, 23:31:27 ---super nemaš kaj....samo se nadam da ovaj rms set dihtunga stvarno valja i da neće stvarat probleme ko onaj za BB koji je smeće da gore nisu mogli napravit! :)
--- Kraj citata ---
ma nebi trebalo biti problema naredne 2 sezone sto se tiče masine,skuter za mene ide ko metak jer je ipak ogromna razlika izmedu naspram 125 ccm,u startu ispaljuje i baca zadnji točak u bok ide bez problema,bas se osjeti da ima puno vise momenta i ono najvaznije vise pretjecanje iznad 80 kmh nije problem :D
vjerojatno on i dalje ide nesto losije od serijskog urednog sp-a,jer ipak kad su 2 skutera iste kubikaze 2t ce uvijek biti ispred,al zato taj 2t ima i dosta nedostatak u odnosu na 4t,tako da ti sve dode na isto,tako da se ne zamaram previse s tim vazno da on meni ide dobro i to je to...
a sutra je meet pa bi mogo nabaciti rejs sa sp-om cisto da vidim di sam
MALES SR180r:
--- Citat: gumy - 20 Listopad, 2012, 23:37:03 ---zašto je smeće? montirali smo već par setova i nikakvih problema
--- Kraj citata ---
moje iskustvo je ovakvo:
1.ne dobije se mala gumica glave wtf?zake se onda zove SET ???
2.dihtung mi se razmočio i antifriz počeo curit dole kod kanala od vode između bloka i cil-a nakon 20km
3.gumica glave je veća od org. piaggio,reko dobro stavim ja to lagano na diht masu i stegnem sve,i prasne nakon 20km(puno sam reko)
4.gumica dekla glave je držala dobro,ali je tak ispucana ko da ju je neko sa skalpelom narezivo al drži ajde!
5.ponado se kak je dobar barem onaj "limeni" O ring za seriski auspuh,ali i njega montiram i stisnem kak treba i sad vidim da je već po cilindru i selenu sve masno,znači pušta!
možda sam naletio na neko škart pakiranje al reko nikad više,poslje sam kupio pia gumicu i sve 5,a još poslje toga onaj malossi set sa tanjom gumicom koja paše i na bgm glavu i dihtunge malossi i nikakvih problema više! :dontknow:
pajo:
kod meni rms set drži več podosta tis.km ustvari samo brtva između cilindra i bloka,poklopca glave i ispuha.a brtva glave je morala naravno iči original piaggio.jer ova u setu neznam za šta može poslužit?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju