Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (119/217) > >>

gumy:
skuter je gotov, treba još malo se poigrati s karburatorom, ako netko ima pametan savjet neka napiše, sumnjamo na membranu jer je stavljena neka zamjenska i moguće da ona drka, dosta čudno sjeda na karburator.

skuter dobro ide, ne guši se ne trokira, fino prima gas, na ful gasu vrti malo manje od 9000, jedino kad se vraćaju okretaji na ler zastane na cca 5000 okretaja jedno pola sekunde do sekundu i onda normalno spusti okretaje na cca2000.

karburator je walbro skinut s vx-a, nabavljen je i walbro navodno s vxr-a (koliko sam primjetio samo je razlika u ler dizni - na vx-u je 35 (al nije original dizna, na vxr- je 36), vx-ov nije imao iglu tako da neznam jel tu ima razlike. onaj koji je bio s vxr-a nije imao onu polugu koja stišće onu diznu što šprica gorivo tako da je to sve prebačeno na vx- karb. glavna dizna je 122, smjesa na ful gasu je odlična, iglu smo probali podešavati na sva 3 mjesta i ništa se ne događa. sutra ćemo probati još čok ispitati pa vidjeti što je s njim. šaraf smjese odvrtan zavrtan skoro i pohaban :D

Znači uređena je glava komplet (ušlajfani ventili i dosjedi, nove gumice ventila i opruge ventila, ostalo sve u odličnom stanju), novi fazni lanac i lanac uljne pumpe, poklopac faznog lanca sa brtvama, uljna karika, sve nove brtve, novi centralni feder i crveni malossi federi kvačila)
Skuter pali ko mina, sve odlično radi osim tog problema pa eto firtakt majstori pomozite :D

pralas:
tako je :headbang:
toe to sarafanje u 00:00 hahaha

pralas:
Evo da se javim,skuter je završen,šef gumy je napravio jako dobar posao :D

zadovoljan sam kako skuter ide,to mu je cijelo vrijeme trebalo taj moment koji je dobio sa swapom...skuter ide super od starta,meduubrzanja i krajnje...krajnju osobno nisam testirao jer mi se nije dalo ici na obilaznicu ali gumy kaze da je vozio 120 kmh uspravno bez problema...

jedino ga čok zajebava,kad se vraćaju okretaji na ler zastane na cca 5000 okretaja i kad je hladan,tako da sad prvo moram nabaviti čok i to je to...iako se moze voziti bez problema,a sezona ce mi trajati jos 2 dana tako da cu izdrzati i onda naruciti cok  :laughing7:

postavke prijenosa:
-9.5 gr u multivaru
-dayco kevlar
-centralni vxr
-crveni malossi federi kvacila

i tako ce najvjerojatnije i ostati jer ide super s tom kombinacijom i nema potrebe za kemijanjem...
e sad karb je ako se na varam walbro od vxr-a ali su prebacivani neki dijelovi i to,ugl u karbu je 118 dizna,igla podignuta do kraja...

nasipan novi antifriz,promjenjeno ulje u kocnicama i malo smo ih otvrdnuli....
eto ne znam vise sta da pisem,sutra cete dobiti slike skutera kad ga operem jer je sada prljav...
mislim da nece biti problema,stvarno je sve i svasta promjenjeno a dosta toga nije ni trebalo mjenjati ali svejedno neka bude kako spada kad se vec rastavlja,vise se nista ne dira osim nekih sitnica sto se tiče staylinga preko zime,samo toči i vozi!

ČAO PUSA BOK!

Kamba:
...bratić baš mi je drago....dobio si ono što si tražio,a to je najbitnije.... :hello:

pralas:

--- Citat: Kamba - 20 Listopad, 2012, 19:56:42 ---...bratić baš mi je drago....dobio si ono što si tražio,a to je najbitnije.... :hello:

--- Kraj citata ---
:D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju