Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (113/217) > >>

Grale:

--- Citat: animatrix - 20 Kolovoz, 2012, 00:17:04 ---sto se tice masine jel nebi se motor isto ponasao kao i vxr ako bi imao i bregastu i glavu i cil od vxr-a? eventualno i duzu getribu da i u krajnjoj ide kao vxr..  mislim da su radilice iste

--- Kraj citata ---
nisu iste

karlo-sp:

--- Citat: animatrix - 20 Kolovoz, 2012, 00:17:04 ---sto se tice masine jel nebi se motor isto ponasao kao i vxr ako bi imao i bregastu i glavu i cil od vxr-a? eventualno i duzu getribu da i u krajnjoj ide kao vxr..  mislim da su radilice iste

--- Kraj citata ---
radilice nisu iste , kad bi uradio swap , malo vise bi se vrtio od vxr-a  i vise trosio , al bi imao slabiju krajnju .

pralas:

--- Citat: karlo-sp - 20 Kolovoz, 2012, 01:37:24 ---

--- Kraj citata ---
radilice nisu iste , kad bi uradio swap , malo vise bi se vrtio od vxr-a  i vise trosio , al bi imao slabiju krajnju .

--- Kraj citata ---
točno to

Drnda:
zato jer je manja radlica i mislim da je zamasnjak laksi

steeef:
vx mašina nema uteg iliti kavez na variomatu kak to zovu pa nema ni tolko inercije i momenta ko vxr mašina i sa samim tim nema ni karjnju ko vxr..isto dak i magnet na vxru je puno teži nego ovaj na vxu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju