Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (114/217) > >>

pralas:
evo da se javim malo,skuter okrenio nesta sitno preko 6 000 km od kada sam ga kupio,dosta kilometara s obzirom da cijeli 7.mj nisam bio kod kuce...najvise mi kilometara ode sto sam u gradu 2-3 x dnevno i tako svaki dan a do njega imam jedno 5-6km,ne izgleda puno al kada se to izracuna dobije se cca. 30 km dnevno...sad me ubrzo ceka mali servis(ulje i filter)...
ovako masina iako je odlična i pouzdana,polako odlazi na policu skupljati prasinu i dolazi vxr 200 makina,samo nikako da nadem urednu masinu ali mi se nigdje ne zuri ionako taj poslić mozda ostavim za zimu ali bi ja to htio napraviti u 10/11 mj. ako nadem urednu masinu da se jos stignem malo izvozati sa tom masinom  ;D
karb jos razmisljam ocu ostaviti ovaj ili cu staviti walbro  :dontknow:
a sto se staylinga tiče mozda felge bacim u sjajnu crnu,al to cu vidjeti na zimu kakve cu volje biti i hoce mi se dati skidati točkovi,gume i sve to...

evo trenutno stanje od jučer:

R@kija:
nemoj felge u crno sjaj,nemoguce ih drzat cistima

pralas:

--- Citat: R@kija - 02 Rujan, 2012, 20:50:04 ---nemoj felge u crno sjaj,nemoguce ih drzat cistima

--- Kraj citata ---
heheh,pričaj mi,cijeli skuter je nemoguce odrzavati čistim,ta boja je magnet za prasinu...
al ono to cu jos vidjeti kak sam i rekao,sad je prvi prioritet masina

Domba:

--- Citat: pralas - 02 Rujan, 2012, 22:00:46 ---
--- Citat: R@kija - 02 Rujan, 2012, 20:50:04 ---nemoj felge u crno sjaj,nemoguce ih drzat cistima

--- Kraj citata ---
heheh,pričaj mi,cijeli skuter je nemoguce odrzavati čistim,ta boja je magnet za prasinu...
al ono to cu jos vidjeti kak sam i rekao,sad je prvi prioritet masina

--- Kraj citata ---

budem ti ja nesto pokazao... Samo da jedan vikend uhvatim vremena, kako se odrzava skuter cist. A mozemo i napraviti neku grupnu prezentaciju :)

pralas:
evo nakon malo duže vremena pošteni UPDATE:

Polovni dijelovi koji su kupljeni:

-klip i cilindar vxr 180 alu

-getriba vxr

-bregasta vxr

-dekompresor

-karb walbro vxr

NOVI dijelovi koji su kupljeni:

-uljna karika za vxr 180

-fazni lanac

-serijska centralna opruga vxr

-4x opruge ventila

-vodilica lanca

-2x osigurači bolcne klipa

-selen bloka

-malossi federi kvačila

-nova zamjenska membrana karba

-komplet set svih potrebnih brtvi

-dizne bgm 100-120

svi dijelovi su vec kupljeni,slika nema jer nisu svi dijelovi kod mene a i manje vise znate kako svi dijelovi izgledaju,da napomenem nisam kupio ostale dvije karike nove jer je zazor pokazao da mogu durat minimalno jos 15 tkm,a i ovu uljnu kariku smo reda radi naručili posto je "važnija"....

za cca. 2 tjedna ce se to otprilike sloziti kod šefa gumenog pa javim dojmove,isli smo na sve skoro sve novo,da se to pošteno napravi i da znam sta imam "pod guzicom! !

ČAO PUSA BOK

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju