Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
Drnda:
mislis na balast :icon_thumright:
ta blue vision je super, imao sam ih i ja... uglavnom, zarulja koja svijetli bijelo a ne zuto kao serijska i puno bolje se s njom vidi, nesto izmedju xenona i normalne zarulje ajmo reci...
pajo:
nekako te xenone ja gledam kao kineske koji su svi isti samo drugo pakovanje i njemačke koji su duplo skuplji i valjda opravdavaju cijenom????(možda se varam)koliko para toliko muzike...
Imaš par vrsta tih žarulja sad se ne siječam točno koji je brend za koju?
Milslim da je od osram blue vision i cool blue
A od philips night breaker tako nešto??
Dobre su žarulje kao što drnda kaže jedino su malo skupe oko 80-100kn komad...
Drnda:
ja sam placao 89 kn komad osram blue vision, te phillips night breaker nije bilo za uzeti....
uglavnom skupe su, ali opravdaju cijenu.. po meni bolje ogromno od serijske zarulje, a nista puno losije od xenona
danc00:
--- Citat: pralas - 17 Kolovoz, 2012, 10:53:06 ---Pajo:kakva je ta osram blue vision zarulja,kolika je cijena i kako svijetli,jel slična xenonu?
ja sam sada kad vec skidam kupio novu osram zarulju kao serijsku da budem siguran da nece pregoriti iako to nista ne znaci,al za 30 i nes kuna koliko kosta nece cijeli svijet propasti...a za tu zarulju prvi puta cujem :dontknow: :)
danco00:sve je bilo dobro ugrađeno,i ona kutijica zavezana da ne mrda(nmg se sad sjetiti da me jebes kao se to zove al znas na sta mislim),ne znam stvarno ovo sam ja vidio samo kod mene,tko zna mozda je stvarno do xenona...ako se odlučim ponovno za xenon onda cu ga preko tebe uzeti :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ma ne znam onda zbilja...vjerojatno je zbilja do xenona, jer velim ti, jer kod mene i na ostalim motorima koje sam naveo je sve ok! Mada je kod prijatelja na CBRki xenon nakon godinu dana počel rikavat, jako mu je dugo trebalo da se na puni, i u vožnji je znao blinkat i slično...tak da je lako moguče da te baš xenon jebe!
Ne hvalim ja xenon, ali više ne znam kak bi se naviknul na običnu žarulju, jer kad sam sa Aeroxa prešel na VXR-a, čudil sam se svjetlu ko malo dijete, kak ima dobar far, i sad kad sam stavil xenon na kratko i uključim dugo skužim da dugo svijetli manje od kratkog, misim svijetli u visinu ali osvjetljenje je duplo slabije...zato mi je xenon odličan.
pralas:
ako tako velis da je taj osram blue vision ne svijetli zuto kao serijska onda je to točno ono sto meni treba :icon_thumright:
samo mi recite di mogu kupiti tu osram blue vision zarulju,jer nakon ovoga izgleda da je to točno ono sto meni treba,cijena nije problem jer mi treba samo za kratko svijetlo a zarulje ionako ne mjenjam svaki dan :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju