Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (110/217) > >>

pralas:

--- Citat: danc00 - 16 Kolovoz, 2012, 20:43:40 ---Čekaj a kaj te xenon jebe kaj si ga skinul? Zake moraš stavljat sa dugog na kratko?? Ja imam xenon na kratkom i nemam nikakvih problema kod paljenja i slično...na dugo ga ni ne mislim stavljat jer mi je kratko jače od dugog običnog, a dugo mi baca previsoko pa ga ni ne koristim osim za blicanje!

--- Kraj citata ---
pa gledaj,ja dok sam imao xenon i kada dam kontakt uopce mi nije htio upaliti xenon koliko je slab akumulator,upali se zarulja ali svijetli jako slabo i tek kada upalim skuter onda se zarulja počme lagano zagrijavati i svijetliti kako treba...dok npr. kod dvojice frendova cim daju kontakt odma se uapli xenon i svijetli normalno...xenon povuce 9 ah kod paljenja sto je puno,zato ja uvijek palio sa dugim svijetlom(na kojem nemam xenon) i onda kada upali prebacio na xenon...zato mi i je otisao prekidač zbog stalnih klikanja...tako da sada mi sve sljaka kad sam kupio novi prekidač,sad imam normalno svijetlo i led pozicije...xenon sam skinio i ne planiram ga stavljat jer mi je ocito akumulator slab cim ga ne moze upaliti kada dam kontakt...ovako mi je super,ne moram razmisljati o xenonu i njegovom paljenju,uvijek je na kratkom sada i ko sisa,jedan problem manje!

danc00:
A kak objašnjavaš taj "problem" na Z750? Po tebi ima i on slabi akumulator :dontknow: jer i na njemu se xenon identično pali, i nije to problem struje već xenona, jer mu treba tih 1-2sek da se ugrije, zato se polaganije pali, kad je u radu nema tih oscilacija! Tako je kod mene, na z750 na Hondi CBR600 starom i novom modelu...to nije problem akumulatora! Velim i meni se tak pali, kad dam kontakt upali se xenon i lagano se grije dok ne zasvjetli jako, i nije mi niš akumulatoru nit moram šaltat na dugo...

Vrati ljepo gore xenon i vozi se po noći ko čovek :icon_thumright: I nemoj ga niš šaltat na dugo svjetlo :icon_thumright:

pajo:
xenon bez leče je katastrofa pogotovo na autima i motorima po noči kad ti dolazi u susret ili vozi iza tebe to je katastrofa.
Ja sam imao h7r žarulju koja je navodno za farove bez leče i uspio sam naštimat po manualu da ne baca u nebo ali je katastrofa kad voziš po mraku duže vrijeme na dugom pa prebaciš na xenon i nađeš se u mrklom mraku dok se žarulja ne ugrije???
Ja sam ga maknuo jer mi je ”spržio regler”i kupio osram blue visio i pre zadovoljan...
Tako da pralas potpuno te razumijem...

danc00:
Onda ne znam...ja nemam niti jedan od tih problema...valjda ovisi od ugranje i vrsti xenona :dontknow:

pralas:
Pajo:kakva je ta osram blue vision zarulja,kolika je cijena i kako svijetli,jel slična xenonu?

ja sam sada kad vec skidam kupio novu osram zarulju kao serijsku da budem siguran da nece pregoriti iako to nista ne znaci,al za 30 i nes kuna koliko kosta nece cijeli svijet propasti...a za tu zarulju prvi puta cujem  :dontknow: :)

danco00:sve je bilo dobro ugrađeno,i ona kutijica zavezana da ne mrda(nmg se sad sjetiti da me jebes kao se to zove al znas na sta mislim),ne znam stvarno ovo sam ja vidio samo kod mene,tko zna mozda je stvarno do xenona...ako se odlučim ponovno za xenon onda cu ga preko tebe uzeti  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju