Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
steeef:
neznam po cemu je novija verzija must have ako su plastike,boja i dijelovi na starijim skuterima x puta kvalitetniji.
to je individualna stvar,ja novog runnera nebi nikad jer je ko spresani nexus.
walkay:
--- Citat: pralas - 25 Svibanj, 2012, 14:38:46 ---
znas i sam kako stoje stvari al me bas volis prcat,eto ti sad ;D
ugl. kako god ja ni lipe ne zalim sto sam uzeo vx-a,sad mozes drkat kako izgleda jos samo 200ccm masina i bit ce za 10!
--- Kraj citata ---
Care, znas i sam da te zajebavam, nemam ja nista protiv novog VX, naprotiv, svida mi se! Samo te moram malo zezati! :icon_thumright:
Ali je stari Runner zakon, kao i steeef kaze!
pralas:
--- Citat: walkay - 25 Svibanj, 2012, 14:51:41 ---Care, znas i sam da te zajebavam, nemam ja nista protiv novog VX, naprotiv, svida mi se! Samo te moram malo zezati! :icon_thumright:
Ali je stari Runner zakon, kao i steeef kaze!
--- Kraj citata ---
znam zajebavam se malo ;D
starija/novija verzija je stvar ukusa,i tu priča zavrsava...
neki si kupi sta tko hoce,tj. sta mu se vise svida
da se meni npr. vise sviđa stari model,uzeo bi staru verziju vx-a i jos jeftinije prosao,ali jbg kad mi je nova verzija ljepsa i mos se slikat
gumy:
istina da se vx sa 200 kubika treba više vrtiti od original vxr-a ali se i to može složiti da radi jako dobro i dugotrajno
Loris Ri:
Slazem se da su stariji runneri kvalitetniji po svemu i tu nema rasprave,al nije ni novi bas smece.
Al ja mislim da je nexus napuhana verzija runnera,a ne runner spresana verzija nexa :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju