Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (37/217) > >>

vktr:

--- Citat: walkay - 29 Ožujak, 2012, 19:46:47 --- :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
nisu nešto te city grip

pralas:

--- Citat: vktr - 29 Ožujak, 2012, 19:52:30 ---nisu nešto te city grip

--- Kraj citata ---
rakija kaze da su njemu odlične na vxr-u  :dontknow:

imam 3 opcije,do ponedjeljka moram odlučiti:

1.iza sava mc29 a naprijed mc28 diamonds

2.iza pirelli evo 22 a naprijed pirelli evo 21

3.i naprijed i nazad michelin city grip

ova 1. opcija mi lagano otpada,ali mi se sviđa 2. opcija jer kazu da su gume odlične...

nezz,sta vi kazete?

Go-Go RUNNER:
Kralju uzmi EVO, neces se pokajat  :icon_thumright: Meni na pedesetki su super, Lorisu na vxr-u su također super... a cijena je i više nego povoljna za takve gume, samo nemoj se zajebat pa uzet sa manjim indeksom brzine...

walkay:
Bio sam danas u gradu i cijelo vrijeme klizem, sve jedno dal kocim ili kad krenem i sve lagano, ne pun gas... mogu ladno zapalit mc 29 ke, zato sto u Osijeku mozes ti imat bilo kakve gume, nece ti pomoc!

pralas:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 29 Ožujak, 2012, 20:05:32 ---Kralju uzmi EVO, neces se pokajat  :icon_thumright: Meni na pedesetki su super, Lorisu na vxr-u su također super... a cijena je i više nego povoljna za takve gume, samo nemoj se zajebat pa uzet sa manjim indeksom brzine...

--- Kraj citata ---
pa bas sam sa Lorisom pričao i on isto kaze da su mu savršene gume,a i cijena je odlična...
da vidio sam npr. da ima pirelli evo 22 koji je jeftini i isti takav koji je skupnjih nekih 30-40kn,znaci treba uzet skuplje pretpostavljam? ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju