Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (36/217) > >>

R@kija:
stari moj otvorim temu is vaki put pomislim si kolko mi je brutalan vxr...isuse boze cfffffffffffffff

pralas:

--- Citat: R@kija - 22 Ožujak, 2012, 19:58:09 ---stari moj otvorim temu is vaki put pomislim si kolko mi je brutalan vxr...isuse boze cfffffffffffffff

--- Kraj citata ---
:notworthy: :laughing7:

pralas:
upravo dosao od gamija,stavljene i prednje i zadnje brakingove disk pločice,promjenjeno ulje i odzračene kocnice...
ugl drugi motor,kocnice ne skirpe vise,bolje koce i lakse se doziraju...definitivno se isplatilo,inace plocice kostaju 300kn...

sljedeca investicija je za nekih 2 tjedna i stavlja se malossi multivar,a odmah zatim nove gume,jer je ova prednja u zadnje vrijeme sve cesce pocela blokirati kod kocenja i u zavojima se osjeti da voli pobjeći...

btw vidimo se sutra na meetu ;)

pralas:
mjerio sam potrosnju trosi 4l/100 km,90% gradske voznje...
znaci to je otvorene ceste sigurno 3.5l,ili u slučaju da se ne forsira i normalno vozi po gradu bi isto bilo 3.5l...
ja sam zadovoljan...

u ponedjeljak naručujem nove gume,poslušat cu Rakiju i naruciti preko motoboxa michelin city grip pa to smontirati sredinom tjedna...
narucio sam i nove klizače za multivar,i to ce biti stavljeno za 10-ak dana,malossi multivar+novi klizaci+9.5gr role(jer s njima vx navodno ide najbolje) ali sve cemo vidjeti kako ce ici kad se to namontira,mozda budu trebale i lakse a mozda bude taman...

čao,pusa,bok  :-*

walkay:

--- Citat: pralas - 29 Ožujak, 2012, 19:07:43 ---mjerio sam potrosnju trosi 4l/100 km,90% gradske voznje...
znaci to je otvorene ceste sigurno 3.5l,ili u slučaju da se ne forsira i normalno vozi po gradu bi isto bilo 3.5l...
ja sam zadovoljan...

u ponedjeljak naručujem nove gume,poslušat cu Rakiju i naruciti preko motoboxa michelin city grip pa to smontirati sredinom tjedna...
narucio sam i nove klizače za multivar,i to ce biti stavljeno za 10-ak dana,malossi multivar+novi klizaci+9.5gr role(jer s njima vx navodno ide najbolje) ali sve cemo vidjeti kako ce ici kad se to namontira,mozda budu trebale i lakse a mozda bude taman...

čao,pusa,bok  :-*

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju