Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
walkay:
Nemoj dozvoliti da ti moj trkaci Skipper ima vise km od tvog Izuvaca ove sezone! :jerk:
pralas:
--- Citat: walkay - 03 Kolovoz, 2013, 23:27:17 ---Nemoj dozvoliti da ti moj trkaci Skipper ima vise km od tvog Izuvaca ove sezone! :jerk:
--- Kraj citata ---
Care kako je krenulo,imat će :D
odo opet sutra ujutro na more i nema me cijeli 8. mj :P
pralas:
nisam bas vise aktivan na forumu,ali eto cisto da se malo javim i osvjezim temu...
Izuvač_180 je ŽIV i dalje u mom vlasnistvu! :D
ništa se nije radilo,nazalost stoji u garazi od 31.8,i od tada je samo jedanput provozan i to od strane jednog kupca...
upalim ga manje vise svakih mjesec-mjesec i pol da odradi malo i eventualno ga malo provozam po dvoristu,i dalje uvijek pali iz prve kao prvoga dana bez obzira sto se sada već aku pošteno ispraznio...
nemam nikakvih planova,ne znam sta cu s njim,vjerojatno ce na prodaju u proljeće,nisam jos nadošao od one ozljede,ako ga eventualno i zadrzim moram uloziti bar 200 eura da to bude kako ja ocu,jbg kad sam picajlza,a to su opet ulaganja i neda mi se iskreno vise al nikad ne znas...
pozdrav
pralas:
Danas je Izuvač_180 dobio novog vlasnika iz Belog Manastira :'(
ništa nisam skidao od dijelova,sve je kako je i bilo a vlasnik ce na poklon dobiti jos dosta rezervnih dijelova...
nadam se da će ga služiti isto kao i mene,a dečko je normalan i ne zanima ga divljanje tako da je runner otisao u dobre ruke i nadam se da će biti jos dugo na životu...
walkay:
Bit ce sve ok, jedino tebi moze biti zao, pratit ces nas biciklom kad budemo napravili susret! :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju