Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (214/217) > >>

balicdim:
jedini sa pravom odkupa/otkupa sam ja, ipak sam ja najbliži  :laughing7:

_r0bi_:

--- Citat: balicdim - 02 Kolovoz, 2013, 21:51:54 ---jedini sa pravom odkupa/otkupa sam ja, ipak sam ja najbliži  :laughing7:

--- Kraj citata ---

nemas imas ti sad malog Derbnija na dvije noge,a ovo zadovoljstvo na dva tocka ostavi nama ne ozenjenima  :icon_thumright:

pralas pa jesi ti looood prodat black ranera koji je must have u team-u?
sad tek imamo prava vozila za pravit km halooooooo  :icon_thumright:

balicdim:
derbi ide malom, a meni izuvač  :icon_biggrin:

no opet smo otišli previše off, kao i svaki put kad se tema "obnovi"

@pralas - tko će dočekat 9 mjesec da vidimo rezultate prodaje..... ako ga prevezeš na more, đir vamo, đir tamo i prirast će srcu još više i tek onda ga nećeš prodavat

nabavi si još serijski remen kad budeš na "G.O." jer ćeš bit blizu talijanima pa će ti bit lakše, ponesi malo alata za šarafanje, skini koji junf i uživaj

pralas:
sve mi se čini da je runner must have da ostane kod kuce,nema zajebancije kada bratići kažu da izuvača ne smijem prodati :D

iako se ne vozim bas vise i ne nabijam kilometre ko nekada,ne mogu reci da mi nije gušt malo se provozati po ovakvim vrućinama...a remen polako počinje sjedati na svoje mjesto kako se kilometri rade i ide osjetno bolje nego u početku tako da nemam potrebe nista dirati,ionako odo sutra na more pa nek skuplja prašinu pod ceradom  :drunken_smilie: :occasion14:

boki_hawk:
brutalan je izuvač :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju