Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
uglavnom ipak sam uzeo ati.. Imam trenutno 3870 u kompu igrano je sa njom od 2007 godine i ima preko 7000h igrana na njoj.. NIkada problema sa njom tako da nevidim razlog zasto netko ide pljuvat po ati..Pokrece i sada gta novi i sve igre mada je u svoje vrijeme kostala 2100kn
napisao sam ti da se ati zadnjih god bavi prof. platformom grafičkih kartica dok je nvidia daleko bolja za gaming i svaki ''gamer'' koj napiše daje ati bolji sere g#vn# .... nvidia za gaming i ako visiš od 0 - 24 na kompu .. što znači da je nvidia u svim pogledima bolja
veki si ti legija?
da
vidim da pričaš gluposti..a sad mi je jasno i zašto
40-55, ovisi o igri s org hladnjakom
sta smijesno? eto moja na 50% radi hladnjak kada nista neradim 30temp a kada igram dode do 42max
koja grafa koji hladnjak?
ja imam 4890 2gb,stara je nekih godinu i pol,malo vise,nikad nikakvih problema,normalna temp 60,u igrama oko 75, da imam jaci cpu vrtio bi sve moguce igre na highja sam zadovoljan jer je tad bila među najjacim modelima i jako dobro me sluzi
Malo je 512mb ram za igre poput gta4, fallout, skyrim i sve u tome stilu, malo mb za teksture na širem pogledu. za nabrojane uvjek mi je falilo oko 200mb da detaljniji bude pogled na daljinu tj na 100%