šmirgla i deri ,osim ak ti je jakooo bas izgreban onda prekitat malo i opet ovo ispod
ja sam svoj taj spojler sa 80,120,240,400,600,800,1000,1200 presao
pa bacis filer gore(špric kit ) i prešpricas
treba ti 100kn za to sredit
40kn brusni papir
špric kit u spreju 30kn
sprej mat crni 30kn
i na kraju sam zaboravio ono najvaznije punooo volje
hhahhahhahhah,sta ti je to tribalo da ostruzes po plastike sa njega da bude laksi..koji 80,sta van je..to kopa rupe u plastici koje jedva sprickit popuni..i skroz ti je krivi postupak
i piaggio ne prodaje boju,nego samo sprejeve i boju u onoj bocici ko lak za nokte..
znaci,uzmes 220 vodobrusni i samo izmatiras taj rep,znaci ne do gole plastike nego smao izmatiras..ako ne znas sta to znaci,ostavi se corava posla i daj nekome da ti pitura..e sad ako ces pituravat sa sprejon iz piaggia,onda izmatiras s 220 ,pa 600, pa 800ili 1000 nije vazno..dosta su ti ove tri gradacije jer ionako nece ispast bajno..
a ako imas mogucnost pituravanja sa spricon,izmatiras sa 200,bacis sprickit i onda njega lagano 220-600-1000 i bacis boju..
a za doc do boje odes do ducana koji ti misa boje i odneses in tu porednju plastiku da ti naprave boju..dec ce ti bit dosta,i to je jos matboja..ima tu zajebancije..ako ne znas o cemu se radi,ili plati nekome ili ostavi tako kako je jer mos samo usrat