Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (20/174) > >>

pralas:
sta je ovo bokte od auspuha,jel to neka zajebancija ili ti stvarno mislis tako voziti? :laughing9:

btw lijep je,jos prednju felgu u bijelo i staviti posteni auspuh i to je to

josip46:
Jeste ove unutarnje plastike piturali ili samo obnovili nekin sperejen?
Ako ste sa sprejen mozes mi rec koji je  ;D

Tomi_ZG:
Dobar je,meni se sviđa,jedino možda još oprugu amortizera plastificirat u bijelo mada mislim da bi mu i bijeli sic pasal  :icon_thumright:

R@kija:
ma super je...samo nemoj naprijed uzet neku staru gumu i nemoj mc16 ko sta imas iza jer to je smrt,ja sam kupio te nove i nevalja to!!

Matija97:

--- Citat: pralas - 22 Travanj, 2012, 19:50:45 ---sta je ovo bokte od auspuha,jel to neka zajebancija ili ti stvarno mislis tako voziti? :laughing9:

btw lijep je,jos prednju felgu u bijelo i staviti posteni auspuh i to je to

--- Kraj citata ---

haha ma auspuh se drzi na komadu drveta,normalno da je zajebancija!prednja felga je u bijeloj boji al ju nisam stavljo jer nemam gumu!

--- Citat: josip46 - 22 Travanj, 2012, 20:16:00 ---Jeste ove unutarnje plastike piturali ili samo obnovili nekin sperejen?
Ako ste sa sprejen mozes mi rec koji je  ;D

--- Kraj citata ---

pofarbali crnom bojom  :toothy12:

--- Citat: Tomi_ZG - 22 Travanj, 2012, 20:27:41 ---Dobar je,meni se sviđa,jedino možda još oprugu amortizera plastificirat u bijelo mada mislim da bi mu i bijeli sic pasal  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma htjeli smo polakirat oprugu u bijelo al posto se nisam usudio skidat oprugu da ne ostanem bez zubiju pofarbali smo u crno jer bi se bjelo sve i ispod vidjelo,a sto se tice sica njega sam i ja htio u bijelo al kad sam se sjetio kako se sve vidi na bijeloj odusto sam!  :toothy9:

--- Citat: R@kija - 22 Travanj, 2012, 20:36:23 ---ma super je...samo nemoj naprijed uzet neku staru gumu i nemoj mc16 ko sta imas iza jer to je smrt,ja sam kupio te nove i nevalja to!!

--- Kraj citata ---

ma zasad bilo kakvu jer nemam love sad za nove gume,pa neku bilo kakvu samo da stoji jer u petak mora bit motor na velesajmu! :headbang:

al sve u svemu hvala decki :) i jos jednom ako neko ima kakvu gumu 13 cola za prodat nek se javi :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju