Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (19/174) > >>

Matija97:
evo danas slozen motor :) trebamo jos povarit auspuh i pofarbat ga,polakirat felge u bezbojni i metnut ih gore,ispolirat dekle i ispolirat motor i moze na sajam :)
iskreno,meni je ovako ruzan al nadam se da ce ga felge bijele dic  :notworthy:

evo i malo mene i moje prdekalice :)

Grale:
dobar ti je punto ovaj iza  :icon_biggrin:
super izgleda skuter,još samo dok felge staviš,bude još bolje valjda.. :icon_thumright:

Zika:
ma super je,jos dok felge dodu to ce bit to  :icon_thumright:

Matija97:

--- Citat: Grale - 21 Travanj, 2012, 18:42:49 ---dobar ti je punto ovaj iza  :icon_biggrin:
super izgleda skuter,još samo dok felge staviš,bude još bolje valjda.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

haha a punto je sfrkan do rezervne gume,da nije nje bilo iso bi i do siceva  :sad1: os kupit,500€ i nosi haha  :drunken_smilie:
nadam se da ce ga felge podic,i distancer obavezno ide!pre nizak mi je ovako,iskreno malo sam se razocaro ovako,mislio sam da ce biti nesto ljepse,tako da se iskreno nadam da ce felge dici dosta! :notworthy:

Matija97:
evo danas smo polakirali felge jos jednom,stavili gume ispod nogu,odrezali onaj auspuh da bi mogli zavarit ovog nekog gianellia za pocetak kasnije ce doc valjda neki nardo ili nesto,i stavili smo amortizer sa tgba koji je duzi 5cm i sad je podigo motor bas onako kako sam htio,po meni je ova bijela felga pun pogodak,i da nekidan smo napravili led stop al to nisam sliko,kad nabavim akumulator poslikam kak radi,al meni se svida bas :) s ovim felgama mi je sad odlican,samo moram jos nabavit gumu za prednju felgu i zavarit auspuh ispolirat cijeli motor i idemo :) a masina i to ce doc na red kasnije  :frajer: ako neko ima neku gumu 13 cola za neku sitnu lovu nek se javi u pm  :icon_biggrin:

hahaha malo smo se zezali sa topom  :laughing7:

i evo kako izgleda sa drugim amortizerom :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju