Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (163/174) > >>

Matija97:

--- Citat: File 80 - 20 Kolovoz, 2016, 15:37:34 ---Za cdi i namotaje nesmijes mjesat AC i LC
A vjerujem da ni regler nesmijes
Inace skuter je  :icon_thumright: :icon_biggrin:
Kako se ponasa u okukama? Se drzi stabilno na zadnjem ?

--- Kraj citata ---

Napisao sam da su namotaji i cdi od sr-a,naci nije npr cdi od sra a namotaji od spa.Prije par mjeseci kad sam se raspitivo dobivo sam informacije da to tak funkcionira ako se oboje nabaci na sp struju..Trenutno o skuteru ne mogu puno rec,nisam se nesto previse vozio pa..Al ovak prvi dojam je uzasno los,skuter je visok ko koza za razliku od prije sto mi nikako ne pase al vidjet cemo,mozda je stvar prilagodbe  :icon_thumright:

--- Citat: igor.sb - 20 Kolovoz, 2016, 18:47:51 ---

--- Citat: Matija97 - 17 Kolovoz, 2016, 18:41:10 ---Evo vam hejteri  :thefinger: :beah: Ima jos par sitnica za slozit al manje vise je to to  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

jebes malagutija de slikaj parne postaje  :binkybaby: :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Ponovi,ne shvacam  :toothy3: :icon_biggrin:

MarinM:

--- Citat: Matija97 - 20 Kolovoz, 2016, 19:50:09 ---
--- Citat: File 80 - 20 Kolovoz, 2016, 15:37:34 ---Za cdi i namotaje nesmijes mjesat AC i LC
A vjerujem da ni regler nesmijes
Inace skuter je  :icon_thumright: :icon_biggrin:
Kako se ponasa u okukama? Se drzi stabilno na zadnjem ?

--- Kraj citata ---

Napisao sam da su namotaji i cdi od sr-a,naci nije npr cdi od sra a namotaji od spa.Prije par mjeseci kad sam se raspitivo dobivo sam informacije da to tak funkcionira ako se oboje nabaci na sp struju..Trenutno o skuteru ne mogu puno rec,nisam se nesto previse vozio pa..Al ovak prvi dojam je uzasno los,skuter je visok ko koza za razliku od prije sto mi nikako ne pase al vidjet cemo,mozda je stvar prilagodbe  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

kanta,nudim 300e

avr freak:
odličan je, kombinacija mi je isto super a ovo ostalo su čari swapa, sretno!  :icon_thumright:

Matija97:
Evo da malo napisem nesto..Vozim se vec nekih mj-dva,prefilavanje je rijeseno(problem je bio stari akumulator pa ako neko bude imao istih simptoma da zna sta je  :icon_thumright: ).Kroz voznje i to nasao sam nekih sitnica koje treba bolje slozit ali kak se kaze,zima je duga  ;D Neda mi se previse pricat,slike govore tisucu rijeci  :headbang:

MarinM:
Skuco bomba, ovih par sitnica rijesit i vrh  :headbang: :headbang: ... pri tome mislim na zadnja kljesta,auspuh i tako  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju