Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
RunnerSukosan:
Odlicaan :headbang: Bio je kod nas jedan SP u toj kombinaciji ,odlican projekt :icon_thumright:
Matija97:
Veselje nije dugo trajalo :toothy12: Prefilava mi struju skuter,skurio mi se digitalni sat za temp koji je nekidan tek doso :confused5: Probo sam s drugim reglerom i ista stvar.Stari se nesto vise kuzi u to pa je on pregledavo malo jucer sve to,kaze da s jednim reglerom napon ne prede niti 5v dok skuter radi,a s drugim ide preko 40v :dontknow: Zanima me sljedece,mjerili smo napon na izlazu(na konektoru kod reglera) iz one 2 debele zute zice koje idu s namotaja,jedna ima veci napon od druge.Zanima me dali je to uredu tako posto je jedna mozda npr za cdi koji trazi veci napon npr od svjetla ili obrnuto,ili mora biti isti napon?Druga stvar koja me zanima je dali ima kakve veze sto su namotaji i cdi od sra 150(crni cdi) a regler od sp-a? :help: :help:
SF2 Freak:
pa normalno da ima veze. Stavi sve original gore i trebalo bi biti uredu.
File 80:
Za cdi i namotaje nesmijes mjesat AC i LC
A vjerujem da ni regler nesmijes
Inace skuter je :icon_thumright: :icon_biggrin:
Kako se ponasa u okukama? Se drzi stabilno na zadnjem ?
igor.sb:
--- Citat: Matija97 - 17 Kolovoz, 2016, 18:41:10 ---Evo vam hejteri :thefinger: :beah: Ima jos par sitnica za slozit al manje vise je to to :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jebes malagutija de slikaj parne postaje :binkybaby: :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju