Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
Tomi_ZG:
Hm daa đoli bb je tak kulturno tih spuh,definitivno ne privlači pažnju :laughing7:
Matija97:
--- Citat: runner22 - 03 Travanj, 2016, 23:35:07 ---ja sam uzeo od lakija suport,od njegove sr-ke al problem je sto nemogu namontirat jer mi je dobos iza..ako hoces mogu ti poslikat a cak i poslat u zg pa si kopiraj i vrati :D
--- Kraj citata ---
hmm,pa mogli bi se dogovorit :icon_biggrin:
--- Citat: Tomi_ZG - 03 Travanj, 2016, 23:36:17 ---Hm daa đoli bb je tak kulturno tih spuh,definitivno ne privlači pažnju :laughing7:
--- Kraj citata ---
Jel mi vjerujes da cak nije puno glasniji od seriskog auspuha bez kat..vise se dreci gljiva :angry7:
karlo-sp:
aha to je truga stvar ... ovo pojacanje s videa slobodno zaboravi, support i stvar rjesena i obvezno sve sarafe u deklo , po meni na bbu jedino seriski bez katalizatora i pm 59
karlo-sp:
slucajno naso na kompu kako sam seriski usis raskopo , doduse je od 50 ccm al je bio isti ko od 180 ;D
Matija97:
Mogo bi ubacit od rd350 :laughing7: salim se naravno,kak mi se cini do ljeta ce i auspuh i karb i pola toga bit dole :laughing3: ili cu uzet drugi skuter za daily a ovo za zajebavanje drotova po gradu :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju