Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
Matija97:
Popravio sam :icon_thumright: Znam kak izgleda,zoltikin sam isto vidio..vidjet cu sta cu s tim,naravno rade cu napravit support nego da odjebe blok :icon_thumright:
karlo-sp:
evo pogledao sam msm smjesno nes ti pojacanja :laughing7: , support ti je jedino rjesenje vec kad si se odlucio za spuh , msm da bi ti puno bolje isao sa glavom (bgm,pm) u kombinaciji sa dobrim usisom i vecim karburatorom nego sa spuhom :dontknow:
Matija97:
Auspuh je stavljen iz jednog jedinog razloga a to je da odvuce paznju drotova :laughing7: Koliko sam sad s time odvuko ili privuko pitanje al...Karb stize,usis cu nakopat malo vrlo vjerojatno a glavu cu nabavit neku s vremenom makar kazem,i ovako mi ide predobro :icon_thumright: Znaci ne preostaje mi nista drugo osim supporta,al da se razumijemo,nisam mislio napravit ko na videu,nego nesto mrvu ozbiljnije no ocito to ne funkcionira :toothy3:
runner22:
ja sam uzeo od lakija suport,od njegove sr-ke al problem je sto nemogu namontirat jer mi je dobos iza..ako hoces mogu ti poslikat a cak i poslat u zg pa si kopiraj i vrati :D
Josip-98:
Nema do puvalice na bb masinama
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju