Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Hahaha nakon ovih par mjeseci sparanja i zajebavanja oko nosaca ne pada mi na pamet sad ne slozit ovo do kraja Sto se tice sezone,znam da prije 4-5mj nece iznad 20 a ispod toga se rijetko vozim,vozacka ce tek kroz mj dana i na skuteru ima jos puno toga za napravit al kad bude bit ce,za ljeto valjda bude spreman
Citat: Matija97 - 03 Ožujak, 2016, 23:00:30Hahaha nakon ovih par mjeseci sparanja i zajebavanja oko nosaca ne pada mi na pamet sad ne slozit ovo do kraja Sto se tice sezone,znam da prije 4-5mj nece iznad 20 a ispod toga se rijetko vozim,vozacka ce tek kroz mj dana i na skuteru ima jos puno toga za napravit al kad bude bit ce,za ljeto valjda bude spreman Ma bude haha, sklepaj nes pa dodi na budnicu da te namazem s roxom
Peza kao zgewindani Lamborgini
Citat: toni46 - 04 Ožujak, 2016, 14:26:10Citat: Matija97 - 03 Ožujak, 2016, 23:00:30Hahaha nakon ovih par mjeseci sparanja i zajebavanja oko nosaca ne pada mi na pamet sad ne slozit ovo do kraja Sto se tice sezone,znam da prije 4-5mj nece iznad 20 a ispod toga se rijetko vozim,vozacka ce tek kroz mj dana i na skuteru ima jos puno toga za napravit al kad bude bit ce,za ljeto valjda bude spreman Ma bude haha, sklepaj nes pa dodi na budnicu da te namazem s roxom Za mene znas da dolazim
Do budnice mora biti spreman, dakle 1.5. vozis. Ja dodjem kroz koji dan
Ako ne moram nista raditi onda cu odmah doci
Kolko je ta eksterna pumpa superiornija od interne(pouzdanos, kvaliteta, odrzavanje)?