Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (133/174) > >>

avr freak:
nije ti malo previše amortizer vodoravno?  :icon_scratch:

Speedhunter:
Fora projekt. Ja bi za pojacanje stavio popreko stangu(ko sto ima runner) ili dve tanke sipkice(ono sta vec ima za kupit). Pogledaj malo kilere od yamahe dt125, aprilie mx125. Ja cak i nevidim problem s kilerom; na zadnjoj slici se ljepo vidi da se moze upasat poprilicno dobar kiler(mislim na velicinu), jbg najvjv ce trebat izrezat plastiku da viri van, al jos bolje neka vide da je mali nabijen. I ventilator moze biti ispred kilera(samo da vrti u drugu stranu logicno).

Matija97:

--- Citat: avr freak - 19 Veljača, 2016, 01:07:40 ---nije ti malo previše amortizer vodoravno?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Zamisli kako je bilo kad je bio na org poziciji..Nisam mogao vislje postavit nosac zbog rezervara kojeg mi se nije dalo rezat i prekrajat,ako bude bilo potrebe ici ce vislje  :headbang:

--- Citat: Speedhunter - 19 Veljača, 2016, 03:54:48 ---Fora projekt. Ja bi za pojacanje stavio popreko stangu(ko sto ima runner) ili dve tanke sipkice(ono sta vec ima za kupit). Pogledaj malo kilere od yamahe dt125, aprilie mx125. Ja cak i nevidim problem s kilerom; na zadnjoj slici se ljepo vidi da se moze upasat poprilicno dobar kiler(mislim na velicinu), jbg najvjv ce trebat izrezat plastiku da viri van, al jos bolje neka vide da je mali nabijen. I ventilator moze biti ispred kilera(samo da vrti u drugu stranu logicno).

--- Kraj citata ---

Razmisljo sam o poprecnoj sipki al isto tako razmisljam proc i tehnicki pa sve dodatno uz ovo sve bi vj bilo previse za prolaz  :toothy3: giacomo je imao isto f12 s bb masinom i to fino naturpijanom i rekao mi je da se nije nista pigalo,valjda onda nece  :drunken_smilie: sto se kilera tice ici ce napred jos jedan,cini mi se od aeroxa il bete,kad bi spojio ta tri bili bi rashladnom povrsinom ko spov jedan i jos malo tako da se nadam da ce mu bit dosta.Sve je to jos na razmatranju i u stanju prepravki te cu tako pokusavat pazit na sve neko vrijeme da vidim kako sta jos  :icon_thumright:

SF2 Freak:
PA pomakni još malo taj nosač na rami amortizera. Ali ako ti smeta tank onda izradi neku distancu. Jer ovo bi moglo brzo puknut.

Matija97:
Ostavit cu za sad ovako,ono prije je bilo kriticno,sad je vec puno bolje.Slazem se,nije idealno i ni meni nije bas nesto pretjerano drago sto tako stoji ali gledam gumieve slike i kako je njemu stajao amort i prosao nebrojano puta zadnji,prednji,padove i nez koliko utrka pa nije puklo nista  :toothy12: Ako gumi dozvoli okacit cu i sliku njegovog roxa pa da vidite da je tamo bio jos vise nakosen i gario je sve bez ikakvih problema  :icon_thumright:

EDIT: Sad gledam org polozaj na njemu i vrlo je slicno u org izvedbi tako da..  :drunken_smilie: :glasses2:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju