Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
steeef:
--- Citat: Corector - 09 Siječanj, 2016, 19:30:53 ---Da i ja se pitam cemu celjust da smeta ako stavim vecu felgu. Ok sad je jasno :)
PS ako malo zapinje felga poturpija se cosak celjusti :toothy3:
--- Kraj citata ---
krakovi bi zapinjali bocno po celjisti,zato su felge na sp i dragsteru onak izbacene van
Matija97:
Bio kod tokara(da tomi,tokara :toothy12: ),slozen je prihvat za piaggio blok(rastavljiv je tako da lako mogu vratit originalni prihvat za minarelli npr),treba jos nekome odnijet da povari s co2 ili necim slicnim,pjeskarit i plastificirat.Trenutno polozaj nije obecavajuc ali kao sto sam vec rekao selit cu nosac vislje :headbang: Prikupljam lagano dijelove,kroz koji dan kad stignu,napisat cu koju o tome :glasses9: :frajer:
Matija97:
Stigli dns dijelovi,kroz koji dan jos mozda stigne multivar i mogu lagano pocet cistit blokove i ostale dijelove da bude sve spremno kad se odlucim sklopit :toothy10: termogrupa je sa zoltovog skipaca(cini mi se da je mako imao svoje strucne ruke tu,odradeno je stv odlicno).Ocekujem opaljenje najranije poslije sredine 2 ili pocetkom 3 mjeseca ako ne i kasnije,ne zelim zurit i sklopit masinu kad jos nije ni nosac zavrsen :icon_thumright: stay čuned
walkay:
:icon_thumright:
Matija97:
Lagano prema cilju :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju