Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
Corector:
Ovisi na koliko ga ugasis, jer temp. prilikom gasenja se povisi za nekih 5°C i onda tek krene padati. Kad se to uzme u obzir onda nije nikakav problem ugasiti ga.
steeef:
jasno sve to,ali po meni nije prakticno..bude mu ko da vozi automatica koi kad se pregrije i ugasi,moras stat sastrane i cekat da se ohladi..
meni na dragsteru pali vent na 85°c i gasi ga kad padne ispod 75°,po ljeti na stajanjima na semaforu i dr%anj3 po gradu ga pali,da imam ovo kaj ti govoris,popizdil bi i radje isel pjesice nego da mi se na semaforu ugasi skuter pa da cekam da se ohladi..
ugradi vent i bez brige je onda..
Matija97:
Budem sve te pi*darijice saniro po potrebi,za sad je cilj prikupit sve potrebno,povarit nosac i te gluposti rijesit pa kad upali i provoza cu vidjet sta cu s kilerika,temperaturom i slicno.Ali da hvala na savjetima :headbang:
Corector:
100°C ce nakucati samo u ekstremnim situacijama, realno to nije za ocekivati tako da od gnjavaze nista, ali bolje sprijeciti nego lijeciti makar se desilo jednom u 2 god. Mene je spasilo kad je stala vodena pumpa, a ovak da mi je radilo gnjavazu, nikad.
steeef:
na cemu,na bb?
ako govoris o pedesetki,to nema veze s bb nit je slicno..nije ni bitno da dobaci 100° i krepa od pregrijavanja nego da se vozi skuter debelo iznad radne temperature i habanja motora su veca i bespotrebna..
da nije potrebno,nebi ni tvornicki ugradjivali ventilatore na bb..slozi se na prekidac i toe to.a bolje sad odma slozit kad je sve raskopano nego kasnije opet kopat i kemijat ventilator.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju