Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (124/174) > >>

walkay:

--- Citat: Matija97 - 07 Siječanj, 2016, 20:58:27 ---Imao sam sve za lc pa ne vidim razlog zasto ic na ac,a i ac jedino sta bi doslo u obzir bio bi 172 makar mi to nije neka sreca.Probao sam utrpat kiler od sp-a iza prednjeg kotaca,ne ide a da ne osakatim plastiku tako da je to propalo,gore iznad svjetla takoder ne stane pa sam odlucio ostavit ova 2 seriska kilera i ubacit jos jedan od bete(velicina ko npr od roxa),probat cu prvo tako pa ako bude falilo smislit nesto drugo  :icon_thumright: Zasad sam u potrazi za nekom dobrom,zdravom termogrupom pa lagano dalje  :headbang:

--- Kraj citata ---

Bude ga dobro hladio ako ces otvoriti ulaz i izlaz kako treba, plastike kod koljena moras posteno razbusit da vruci zrak moze izac sto brze i bit ce sve 5!  :icon_thumright:
Probaj gore iznad fara jedan veci i sa dvije strane od F12, bit ce dosta.

Matija97:
Da da,tako je i bio plan.Kod nogu ostaju ona 2 org i gore ispod ovih otvora od roxa ce ic jedan manji(to mi u kompletu izgleda i vise nego onaj jedan od sp-a)  :icon_thumright: A vi ostali spammeri,imate off topic za prepucavanje ciji je pezo sporiji od cijeg bb-a :laughing7:  :toothy12:

SF2 Freak:
Ahahhaha nikada BeBe, to je žalost. Rađe neki mid jaci i mrknem bebe koji hocu.

Corector:
Pretpostavljam da neces imati ventilator, a kada vidis kakva ce biti radna temp. i kako ce se ponasati u gradu, kao zastitu od pregrijavanja ugradis mu termoprekodac u glavu koji spojis na želenu zicu od napajanja bobine, odnosno kill switch. I kad se krene pregrijavati, odmah ti se bude ugasio. Naravno ako bude trebalo, a izvede se vrlo jednostavno sto znaci da je i pouzdano ;)
Naravno, tu ne dolaze u obzir kineske ebay stvarcice koje ne reagiraju niti na pozar ili ispadnu van pa ti iscuri sva tekucina...

steeef:
gore je ugasit skuter kad se krene grijat neg ga vozit laganije da se hladi dok struji zrak kroz kiler i pumpa vrti tekucinu..
stavi si obavezno ventilator,po ljetnoj zegi i stajanjima na semaforu,bu ti trebal

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju