Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
Ridi77:
Meni je isto bilo imo sam digitalni za temp dizala se do 100 temp. Kajla bila u retard. Na racingu mi se isto dogadalo sa drugim senzorom i sad imam dueta sa drugim senzorom i kajla u retars probo sam prije nego.kaj sam iso na more se malo vozit kad sam stao nakon 2 km cilindar je bii dost vruc i crijeva. Tak da sumnjam da se i on sad poceo grijat a i slowrider je piso da mu se u retard malo motor jace grijo. Sad kad stavim cdi i kad stavim ovo za temp budm ti javio kak ce bit.
Matija97:
--- Citat: neos 123 - 25 Srpanj, 2014, 12:10:12 ---matija nelaze termostat nego indikator hahaha termostat valjda nems? ipoak je to jaki kit termostat je bespotrteban
moguce da su mali f12 ima ona 2 mala kilera sastrana ali ima mjesta da se upase jos jedan mali hmmm....i probaj digitalni za temperaturu stavit
--- Kraj citata ---
Da,mislio sam na indikator-senzor sry :icon_biggrin: i mislio sam ubacit jos jedan ali neznam di :dontknow: imam neki od bete i mislio sam ga stavit tamo di recimo rox ima ali mi smeta ono kuciste za akumulator,jedino da bude nekak na stranu a to mi se ne svida bas :hmh:
--- Citat: Ridi77 - 25 Srpanj, 2014, 12:23:47 ---Meni je isto bilo imo sam digitalni za temp dizala se do 100 temp. Kajla bila u retard. Na racingu mi se isto dogadalo sa drugim senzorom i sad imam dueta sa drugim senzorom i kajla u retars probo sam prije nego.kaj sam iso na more se malo vozit kad sam stao nakon 2 km cilindar je bii dost vruc i crijeva. Tak da sumnjam da se i on sad poceo grijat a i slowrider je piso da mu se u retard malo motor jace grijo. Sad kad stavim cdi i kad stavim ovo za temp budm ti javio kak ce bit.
--- Kraj citata ---
Jel mi moze neko objasnit tocnije za sta je retard polozaj a za sta advance?Sta bi bilo da sad okrenem kajlu u advance?
neos 123:
bas nekidan sam imo jednog na servisu i gledao i ima malo mjesta ali mie palo napamet kad bi onu cijev gore koja spaja kilere presjekao tik uz kilere onda bi cak i bilo mjesta da se ubaci nekako i sve spoji ako mos slikaj pa cu ti špokusat semu lipo napravot samo ces onda i posudu vode morat ja msn dizat gore i rupe za zrak
kolko ja znam da je ridi pisao ako stavis u advance da nejde skuter s mjesta
Ridi77:
Imaa temu sta je cvele sve objasnio. U retard je kad kajlu stavis u desno a advance kad u lijevo. Ti netrebas ni probat u advance jer je to za poslje okretaje ja kad sam sad na dueta probo u asvance nije mi htio uopce ni krenut sa mjesta samo je puco
Josip:
moja greska
ispricavam se ridi, bio si u pravu :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju