Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
Matija97:
Ja sam ove naso doma al nisu bog zna kaj.znm da svi hvale pravi smjer po naljepnicama a znm da imaju i te trakice pa odi vidjet tam :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: Matija97 - 24 Srpanj, 2014, 16:48:23 ---Ja sam ove naso doma al nisu bog zna kaj.znm da svi hvale pravi smjer po naljepnicama a znm da imaju i te trakice pa odi vidjet tam :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Joooooj budaletinooooo, a tu su mi na drugom kraju zgrade, 30 metara :laughing9: :laughing9: Otišo sam :icon_biggrin:
Matija97:
I kakve su?
Matija97:
Evo da ne offtopicarimo samo da napisem i koje misljenje nakon par dana od kako je slozen motor :headbang: Znaci od kako sam ga slozio nisam sto se dizne,igle,rolica,federa i slicnog nista dirao osim sto sam nabacio airbox.Niti se gusi niti nista,gledao sam svjecicu i malo mi se cini prebogata ali neka ostane zasad tako dok ne stignu dizne.Sto se mojih ocekivanja tice ide i bolje nego sto sam ocekivao jedino kad se malo zagrije prijenos losije starta zbog seriskog kvacila i zvona jer sam deltu i wingbell prodo :angry7: E sad dolazi onaj kljucan problem a to je pregrijavanje,tocnije,neznam jel se pregrijava stvarno ili mi termostat laze ugl. cim upalim motor pokazuje vec na pola temp. provozam se malo(ne stiscem ga ful gas nego do recimo 2/3 gasa) i vec je u crvenom :angry9: Reko mi je Ridi s foruma da je njemu to zbog kajle makar ja vise sumnjam u premale hladnjake ili jednostanvo termostat laze :dontknow: :help: :help: :help:
neos 123:
matija nelaze termostat nego indikator hahaha termostat valjda nems? ipoak je to jaki kit termostat je bespotrteban
moguce da su mali f12 ima ona 2 mala kilera sastrana ali ima mjesta da se upase jos jedan mali hmmm....i probaj digitalni za temperaturu stavit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju