Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (10/174) > >>

Matija97:
vidjet cemo,htio bi neki airbrush preko cijelog motora ali nemam ideje sta!  :sad3:

Matija97:
evo danas nismo puno radili ali smo poceli pripremat plastike i brusit,boja ce vjerojatno biti taj nas fake cameleon,nije cameleon ali nam se to svida,jer je iz jednog kuta perla ljucibasta a iz jednog perla zelena,a u mraku crna :)  :laughing7:

obrve,napravili smo ih ali onda smo skuzili bolji i jednostavniji nacin pa smo te hitili  :laughing7: sva sreca nismo ih jos zaljepili

buraz se poigro sa cepom  :toothy9:

i eto i boja  :toothy12: iz jednog kuta:

i iz drugog kuta:

KOMENTARII :) prihvacam i kritike  :toothy3: hahaha

Zika:
ovo ce bit hebeno!! samo deri  :icon_thumright: perfekcija!  :headbang:

teddy4:
sve pohvale ali ljepit??? pa kaj to ? plastiku.....ja radio to prije dva dana uzmes si podloske koje podboltas i malo vlaknasti kit i tak to i evo moje su gotove...nezzz kolko ce trajat vele frendovi da nece dugo ali nema veze.... :toothy10:

Matija97:

--- Citat: Zika - 31 Ožujak, 2012, 17:41:11 ---ovo ce bit hebeno!! samo deri  :icon_thumright: perfekcija!  :headbang:

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: mozda bude motor na par sajmova i prezentacija za buraza pa mora biti dobar hahaha  :laughing3:

--- Citat: teddy4 - 31 Ožujak, 2012, 17:44:21 ---sve pohvale ali ljepit??? pa kaj to ? plastiku.....ja radio to prije dva dana uzmes si podloske koje podboltas i malo vlaknasti kit i tak to i evo moje su gotove...nezzz kolko ce trajat vele frendovi da nece dugo ali nema veze.... :toothy10:

--- Kraj citata ---

da,ja radim sa smolom i vlaknima,napravit cemo od vlakana oblik ovaj kao polumjesec i onda samo sa smolom to sve dobro fiksirat na plastiku pobrusit pokitat i polakirat :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju