Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
Matija97:
vidjet cemo,htio bi neki airbrush preko cijelog motora ali nemam ideje sta! :sad3:
Matija97:
evo danas nismo puno radili ali smo poceli pripremat plastike i brusit,boja ce vjerojatno biti taj nas fake cameleon,nije cameleon ali nam se to svida,jer je iz jednog kuta perla ljucibasta a iz jednog perla zelena,a u mraku crna :) :laughing7:
obrve,napravili smo ih ali onda smo skuzili bolji i jednostavniji nacin pa smo te hitili :laughing7: sva sreca nismo ih jos zaljepili
buraz se poigro sa cepom :toothy9:
i eto i boja :toothy12: iz jednog kuta:
i iz drugog kuta:
KOMENTARII :) prihvacam i kritike :toothy3: hahaha
Zika:
ovo ce bit hebeno!! samo deri :icon_thumright: perfekcija! :headbang:
teddy4:
sve pohvale ali ljepit??? pa kaj to ? plastiku.....ja radio to prije dva dana uzmes si podloske koje podboltas i malo vlaknasti kit i tak to i evo moje su gotove...nezzz kolko ce trajat vele frendovi da nece dugo ali nema veze.... :toothy10:
Matija97:
--- Citat: Zika - 31 Ožujak, 2012, 17:41:11 ---ovo ce bit hebeno!! samo deri :icon_thumright: perfekcija! :headbang:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: mozda bude motor na par sajmova i prezentacija za buraza pa mora biti dobar hahaha :laughing3:
--- Citat: teddy4 - 31 Ožujak, 2012, 17:44:21 ---sve pohvale ali ljepit??? pa kaj to ? plastiku.....ja radio to prije dva dana uzmes si podloske koje podboltas i malo vlaknasti kit i tak to i evo moje su gotove...nezzz kolko ce trajat vele frendovi da nece dugo ali nema veze.... :toothy10:
--- Kraj citata ---
da,ja radim sa smolom i vlaknima,napravit cemo od vlakana oblik ovaj kao polumjesec i onda samo sa smolom to sve dobro fiksirat na plastiku pobrusit pokitat i polakirat :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju